Barnóczki Annamária MCC

Executive, business, team és mentor coach és HR tanácsadó

20 éves tapasztalattal rendelkezem a HR területén, valamint közel 10 éves vezetői tapasztalatom van, és ugyanennyi ideje vagyok coach.

2010. és 2015. között a Magyar Coach Egyesület elnöke voltam, 2016. januárja óta pedig az ICF Akkreditációs igazgatója. Mindkét szerepemben a coachok szakmai továbbképzése mellett a szakmai önszabályozást és érdekképviseletet tartottam/tartom elsődleges feladatomnak.

A Nemzetközi Coach Szövetség által akkreditált coachként (MCC) a magas színvonal és az állandó szakmai fejlődés mellett köteleztem el magam. A folyamatos szakmai fejlődésen túl fontosnak tartom az önismereti munkát. Az élethosszig tartó tanulás és a tudásmegosztás híve vagyok, ezért folyamatosan oktatok coach hallgatókat.

Tanulmányaim során HR-es, valamint munka-pszichológusi és coach diplomát is szereztem. A magyaron kívül bolgárul és angolul is vállalok megbízásokat.

Két kislány édesanyja vagyok, akikkel naponta gyakorolom a coaching szemléletű szülői szerepet.

Bince Bea ACC | első csoportidőpont: 2017. szeptember 27.

Executive coach, beszéd coach, mentor és tréner

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek:
Coaching tapasztalatát és korábbi multinacionális cégeknél szerzett felsővezetői, projektvezetői és tehetség menedzsment tapasztalatát kombinálva támogatja ügyfeleit. Coachként fókuszterülete a vezetői és a kommunikációs készségek fejlesztése, a fejlődési szemléletmód, a változások kezelés és a hatékony döntéshozatal. Beszéd coachként több TEDx rendezvényt és Forbes konferenciát is támogatott. Szívesen dolgozik csapatokkal, teamcoachként az együttműködés fejlesztésén és célok megvalósításán. A Toastmasters International Klubfejlesztési igazgatójaként felelős a skandináv országok, Németország, Ausztria és Kelet-Európa támogatásáért, a PWA – Sikeres nők egyesülete mentor programjának egyik vezetője.

Chrenóczy-Nagy Judit ACC
ICF Magyar Tagozat Elnök 2016/2017

Elsősorban business coachként, facilitátorként dolgozom egyénekkel és vezetői csapatokkal. Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött, több nehéz helyzettel találkoztam. Tapasztalom, hogy minden helyzetnek van megoldása, akár több is. Hiszem, hogy mindenki rendelkezik azokkal az erőforrásokkal, amelyekkel a nehézségein felülemelkedhet és a folyamat a fejlődés része. Abban segítem a hozzám forduló egyéneket és csoportokat, hogy egy adott helyzet kapcsán szánjanak időt és figyelmet arra, hogy megtalálják a saját válaszaikat. Hiszek a csoport támogató erejében, a közös tanulásban.

Csetneki Csaba PCC | első csoportidőpont: 2017. szeptember 25., este
Executive business coach, versenycoach, tréner, faciltátor, teamcoach

Coachként abban támogatlak, hogy vedd kezedbe életed vezetését, és hozd ki magadból a maximumot vagy még annál is többet.” Az ICF által nemzetközileg, PCC (Professional Certified Coach) szinten akkreditált coach – üzleti edző és tréner vagyok. Üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfullness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe.

Fekete Éva | első csoportidőpont: 2017. szeptember 26., délután 4-ig bezárólag
Business coach (ICF), Közgazdász (MAIB)

Tapasztalatok: Johnson&Johnson, Briston Myers, Squibb, UPS, FedEx, Menedzser Európai Régió

Hábenczius Károly MD, MBA | első csoportidőpont: 2017. október 2. 18 óra

Általános orvosként (MD) végeztem majd közel hét éven át súlyosan beteg gyerekek gyógyulását támogattam az Orvostovábbképző Egyetem Koraszülött, illetve Gyermek Intenzív Osztályain. Közben az egyik Magyar Himalája Expedíció orvosaként tesztelhettem a fizikai és szellemi teherbíró képességem végső határait.

A rendszerváltást követően elsők között igazoltam a versenyszférába. Majd az új területen történő boldogulásomhoz világbanki ösztöndíjasként az Egyesült Államok egyik jó nevű iskoláján (Vanderbilt Egyetem) szereztem MBA diplomát.

Különböző marketing középvezetői pozíciókat követően közel egy évtizeden keresztül voltam két multinacionális, gyógyszeripari vállalat felsővezetője. Vezettem egy közel 200 fős értékesítői csapatot a hozzátartozó tréning osztállyal, illetve központi támogatást biztosítottam egy 17 országból álló régió operatív működéséhez.

Közben saját coaching folyamataimban többször sikerült átugrani az árnyékomat és egyre erősödő vágyat éreztem arra, hogy tevőlegesen is támogathassam mások hasonló küzdelmeit. Ennek első lépéseként munka mellett elvégeztem a Coach Akadémiának a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) által ACTP szinten akkreditált nappali képzését. Gyakorlataim során sikeres coaching együttműködést alakítottam ki több multinacionális vállalat karrier, illetve vezetőképző programos menedzserével.

Programvezetői főállásom mellett az ICF Magyar Tagozat Szervezeti Felelősségvállalási Programjának (CSR) keretében alapítványok vezetőivel keresünk új válaszokat a legégetőbb kérdésekre. Az EU által társfinanszírozott SEEDS programban pedig társadalmi célú vállalkozások fejlesztéséhez nyújtok mentoring támogatást.

Meggyőződésem, hogy minden emberben és minden helyzetben ott van a megoldás, ami kellő türelem és kíváncsiság esetén egyszer csak előbukkan valahonnan.

Skype és telefon coaching folyamatokat is vállalok!

Holló-Hunya Eszter

A Coach Company szakmai közösség alapító munkatársaként 2015 óta business és life coachinggal foglalkozom. ICF akkreditált tanulmányaimat a Coach Akadémián végeztem. Korábban, közel 15 évig a villamosenergia-iparágban dolgoztam kommunikációs szakemberként. Jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem mentálhigiénés segítő szakember képzés végzős hallgatója vagyok.
A szakmai és magánéleti siker legfőbb alapkövének az önismeretet tartom, mely segít egyértelműsíteni motivációt és a célokat. Így válik lehetővé azon kreatív ötletek és problémamegoldó stratégiák hatékony kialakítása, amelyek a tervek elkötelezett, sikeres megvalósításhoz szükségesek. Klienseimet ezen út bejárásában támogatom mottónk jegyében: „Hogy azt tegye, amire valóban képes.”!

Király Gertrúd | első csoportidőpont: 2017. szeptember 27., 11 óra
Executive coach, tréner és gazdasági mediátor.

20+ évig dolgoztam szállodaiparban, annak szinte minden területén. Voltam beosztott és vezetői szinten egyaránt, így volt alkalmam, ráadásul az iparág jellegéből adódóan mondhatni „nemzetközi” tapasztalatot szerezni a különböző problémák és helyzetek kezelésében.
Részt vettem tréningeken, fejlesztették mindenféle kompetenciámat, de az elmélet nem mindig működött tökéletesen a gyakorlatban. A háttérben sokszor a saját működésem, a hozott viselkedés- és gondolkodásmintáim rejlettek, ezért ennek felismerése meghatározó “élmény” volt a továbbiakat illetően.

Szakmailag maximálisan elkötelezett vagyok a folyamatos fejlődésre, növekedésre való inspirálás irányába.

Olyan segítőként szeretném látni/tudni magam, aki a magasabb minőség (legyen az szolgáltatás vagy más, pl. emberi működés, viselkedés) és a siker elérése érdekében támogatást nyújt:
a motiváló célok kitűzésében, azok tudatos tervezéssel és munkával való elérésében, valamint az időközben felmerülő akadályok hatékony kezelésében;

Menoni Tímea
Coach és szervezetfejlesztő

Amivel dolgozom:

  • Szervezeteket, csapatokat, vezetőket, munkatársakat és leendő munkatársakat támogatok abban, hogy megtalálják a saját útjukat és az egyensúlyukat. Hiszek abban, hogy ehhez a belső erőforrásaik megtalálásán és az erősségeik tudatosításán keresztül vezet az út.
  • Fejlesztési folyamataimban gyakran indulunk vezetési és karrier témákkal, de az ülések nagy részén inkább önismereti folyamat zajlik, ami aztán megadja a választ az eredeti kérdésekre is.

Ahogy dolgozom:

  • Szeretettel, kíváncsisággal és tisztelettel dolgozom és hiszek abban, hogy közösen hozzuk létre az eredményt.

A hátterem:

  • 10 éve foglalkozom vezetőfejlesztéssel, 6 éve coacholok, 600 óra egyéni és 110 óra teamcoaching tapasztalatom van, 400 nap tréninget tartottam. Most készülök az ICF PCC nemzetközi minősítő vizsgájára.
  • Közgazdászként végeztem, tanultam pszichológiát, gestaltot, coachingot és teamcoachingot.
  • Szakmai utamról bővebben itt: www.linkedin.com/in/timea-menoni-a16b3725
  • Egy számomra nagyon kedves projektemről pedig itt: www.backonboard.hu

Miért pont egyetemi csoportos coaching?

  • A közgazdász diplomám mellett tanárszakot is végeztem, amiből aztán egy szívemnek kedves hobbi kerekedett.
  • 12 tartok óraadóként vezetés-szervezés szemináriumot a Corvinus Egyetemen. Az elmúlt években számos diákomat támogattam karrier coachinggal, néhányuk karrierjét pedig mentorként támogatom.

 

Nemes Antónia PCC
Az év ICF coacha 2014

Több, mint ezer coaching órával rendelkezik, kliensei felső- és közép vezetők és magánszemélyek. Bölcsész, emellett tanult tranzakcióanalízist, integrálpszichológiát, kapcsolatdinamikát, autogén tréninget, és számos coaching módszertant. Jelenleg szupervíziót tanul a Károli Gáspár Egyetemen. 2006 óta rendszeresen publikál, előadásokat, workshopokat tart hazai és nemzetközi terepen.

Saját megvallása szerint az ember fejlődése, a legmélyebb önazonosság kutatása és meglátása érdekli leginkább kliensei és a saját életében. Tudatosodási folyamatokban „bábáskodik”. Klienseinek segít rálátni a nehéznek megélt helyzetekre, új nézőpontokat találni az őket éppen foglalkoztató témákhoz, elérni egy számukra illeszkedő, hatékony, önmegvalósító életvitelt, erőforrásaik működésbe hozásával.

Nyíri Gabi ACC | csoportidőpontok: hétfőnként, 17-20 óra között

Fejlesztő szakember vagyok, pszichológus, közgazdász valamint coach és tréner. A mindennapokban gyakran tapasztalom, hogy az áhított cél elérésének kulcsa az egyén önmagába, saját képességeibe vetett hite. Az ügyfeleimmel végzett munkámban jelentős szerepet kap az elérendő célok pontos megfogalmazása, és az ezek eléréséhez szükséges belső erőforrások, önbizalom és tudás mobilizálása. Coachként abban szeretném segíteni az ügyfelemet, hogy a céljai eléréséhez vezető, számára ideális utat megtalálja, feltérképezze az erőforrásait, és felépítse magában azt a hitet, amire az úton való végighaladáshoz szüksége lesz.
A találkozókra a csoporttal egyeztetett napokon, minden esetben hétfőn 17:00 – 20:00 közt fog sor kerülni.

 

P. Kovács Veronika | első csoportidőpont: 2017. szeptember 27.

2014 óta dolgozom coach-ként, és vagyok tagja a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) hazai tagozatának.

Az egyéni és csoportos folyamatok során rendszer szemléletben, holisztikus módszertannal dolgozom, hazai és nemzetközi szaktekintélyektől tanultak alapján.

Nagyon fontosnak tartom azt, hogy a coaching a fiatal generáció számára is ismertté és gyakorlattá válján, így az ICF CSR tagozata és a SOTE közötti együttműködést inspiráló lehetőségnek tartom.

Széleskörű nemzetközi és multikulturális munkatapasztalatokkal rendelkezem.

Angol és magyar a munka nyelvem.

 

Pál Attila | első csoportidőpont: 2017. szeptember 27., 16 óra

Nem sokat változtam az elmúlt ötven évben… ?

Az egyik legfontosabb talán az, hogy coach lettem.

Szerintem a coaching egy fantasztikus élmény! A csoportos coahing is az, egyszerre többen élhetjük át ugyanazt az érzést!

További információk rólam: www.coachfederation.hu/tagok/pal-attila

 

Pékó Éva

Magunk és mások megismerése segít könnyebben tájékozódni a világban.

Nagyon izgalmasnak találom, amikor a csoport tagjai felismerik, hogy hasonló problémák foglalkoztatják őket, nincsenek egyedül, és elkezdik szívből segíteni egymást.

Tapasztalatom alapján a coachingok hatására az önismeret és az önbizalom megnő, bátrabbakká válnak a résztvevők, könnyebben hoznak döntéseket, oldják a konfliktust, hatékonyabbanak és sikeresebbek lesznek. Az alkalmakon kiemelten fontos a résztvevő biztonsága. Mindenki annyit oszt meg, amennyit szeretne.

Eredetileg mérnök, majd közgazdász végzettséget szereztem. Sok évet dolgoztam vezetőként, különböző vállalatoknál tanácsadóként, utóbbi időben coachként és trénerként. Célom a fejlődés. Folyamatosan tanulok.

www.pekoeva.hu

Peredi Ágnes ACC

Újságíróból lettem coach. Mindkét pályán a korrektségen alapuló bizalom, a megértés, és a segítő szándék vezetett. Meggyőződésem, hogy minden helyzetben van út felfelé.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek:
ELTE Üzleti coachképzés oktató 2013. óta, és a végzős hallgatók konzulense Coaching: Business & Human Coaching – üzleti és emberi helyzetek, dilemmák megoldásának támogatása Újságírás: Napi Gazdaság, Népszabadság, Oázis életmód magazin, Infovilág

 

Dr. Riss Éva ACC

Segítő, támogató személyiség vagyok, több éves multinacionális cégnél szerzett elsővezetői tapasztalattal. 15 éve két saját vállalkozásom ügyvezetőjeként dolgozom, HR és orvosi területen. Vallom az egy életen át tartó tanulás szemléletét.

SOTE ÁOK HIETE: belgyógyász szakvizsga
Buckinghamshire Chiltrens Collage: MBA Coach és Mentor Akadémia KPMG-BME: Coach és Mentor
ACC akkreditáció: 2012

 

Segal Hajnalka | első csoportidőpont: 2017. szeptember 22., 13 óra
Hivatásos támogató
Végzettségek: szociális munkás, MBA, PCC coach, action learning team coach, NLP master

Az elmúlt 15 évben alkalmazottként, tulajdonosként, beosztottként, felsővezetőként itthon és külföldön, for-profit és non-profit szektorban is megtapasztaltam azokat a kihívásokat, nehézségeket, döntési helyzeteket, dilemmákat, amelyekkel jelenleg az ügyfeleim fordulnak hozzám.

Business coachként  IT, gyógyszer, jog, energia, non-profit, innovációs technológia, gyártás, oktatási és pénzügyi ágazatokban szereztem jártasságot multinacionális cégeknél, kkv-nál és a magánszemélyeknél egyaránt.

Hiszek abban, hogy a változás, a kihívás, a probléma egy lehetőség, amely segít előhívni a kreativitásunkat és a tehetségünket.
Az egyéni félelmek, korlátok a legtöbb alkalommal meg akarnak védeni minket valamitől, és mint ilyenek nagyon intenzív erőforrásaink, annyit kell tennünk, hogy más lencsén keresztül nézünk rájuk, és rálássunk arra, hogyan fordíthatjuk ezt az erőt a céljainkat támogató erőforrássá.

Kiemelten nagy érték az életemben a folyamatos tanulás, ezért is tartom ajándéknak, hogy ebben a képzésben oktatóként találkozhatok olyan felnőttekkel, akik saját maguk is dolgoznak azon, hogy új dolgokat sajátítsanak el.

Fontosnak tartom, hogy a megszerzett tudást a lehető leghatékonyabban használjam fel, ezért az üzleti tevékenységem mellett, az önkéntes motivációmat Mindenhol Otthon Alapítványban, a Hintalovon Alapítványban, az Unicef gyerekjogi tréner és mentoraként, illetve az ICF Jószolgálati tagjaként élem ki.

Séra Attila PCC

Közgazdász végzettséggel rendelkezem, coachként, mentorkén és trénerként dolgozom. Időm nagy részét a Coach School irányításával, oktatással, egyéni és csoportos coaching-gal töltöm.

Szlogenem: “Legyen mindenki coach, így könnyebb lesz az életünk és a mindennapi munkánk is!”

5 éve dolgozom a coaching szektorban, korábban 15 évet töltöttem az FMCG (Fast moving consumer goods) területen, ahol voltam alkalmazott és vezető, voltam csapattag és vezettem csapatokat is. Utólag elmondhatom, hogy a coaching szemléletű vezetést alkalmaztam, számomra mindig fontos volt a partneri viszony és a jó hangulat.
2012 ben döntöttem úgy, hogy coach és tréner leszek, megszereztem a diplomámat a Coach Akadémián és megalapítottam a saját cégemet. 2015 ben megkaptam a szakmánkban nagyon fontos ACC nemzetközi minősítést, 2016 ban pedig a PCC (Professional Certified Coach) szintet, eddig több mint 1000 óra tapasztalattal rendelkezem egyéni és csoport coaching területén. 2016-ban több éves oktatói tapasztalattal és hittel, megalapítottam a Coach School-t, ahol évente 2 alkalommal indítunk coach képzést, Budapesten és Gyöngyösön.

van der Meer Gabriella PCC | első csoportidőpont: 2017. október 5., 17 óra
Executive, business & life coach, tréner, teamcoach, facilitátor, oktató

Több éves vezetői, pedagógiai és immár coaching múltamat bölcsész, külgazdasági és coaching (800 óra) tanulmányok előzték meg. Tevékenységeim mindegyikére jellemző, hogy szenvedéllyel, elkötelezettséggel és kitartással vagyok jelen, legyen az coaching, oktatás, tanácsadás, futás, zenélés, vagy együttlét a családommal.

Fontos számomra, hogy olyan támogatást nyújtsak ügyfeleimnek, tanítványaimnak, ami révén ők felfedezhetik saját –addig esetleg rejtett – képességeiket, szárnyra kaphatnak, s ez által tudatosabban, hatékonyabban érik el kitűzött céljaikat.

Szintén kiemelten fontos számomra önmagam folyamatos továbbképzése (LLL, life long learning), valamint a tudás átadása.  A Coach Akdémia és a Vista Verde képző intézményekben ezért oktatóként is tevékeny vagyok.
www.fejlodescoachinggal.hu