Egészségügyi Vezető képzés

 

Vezetőként számos kihívással kell szembenéznünk csapatunk munkájának koordinálása során. A sikeres vezető képes egy hosszútávon működőképes motivációs rendszer kiépítésére, munkaerejének megtartására és vezetői képességei révén hatékonyan vesz részt a feladatok delegálásában, a munkatársakkal való kommunikációban és a tervezésben.

 

 

Képzéssorozatunk vezetője, Dr. Gyarmathy Miklós az alábbi célkitűzést fogalmazta meg a kurzusok megálmodásakor:

„Mindennapi célom, hogy képzési tanácsadásommal olyan, a gyakorlatban azonnal alkalmazható eszközrendszert adjak a vezető, kezébe, melynek révén hatékony szervezeti kultúra alapjait építhetik fel, ahol minden szereplő tudja, ismeri, érti a feladatait és el is végzi azokat. Ezáltal a vezetőknek nem csupán hasznos munkaidejük szabadul fel, hanem foglalkozhatnak a saját stratégiai feladataikkal, több hasznos időt tölthetnek családjukkal, szeretteikkel.”

 

Képzéssorozatunk jelenleg az alábbi témákat foglalja magába:

 

Delegálás, avagy hogyan legyen több vezetői időnk?

A delegálás fontossága megkérdőjelezhetetlen! Ám a hatékony delegálás sokszor nehézségekbe, túlzott erőfeszítésbe, esetleg kudarcba fullad. A hatékony delegálás hogyan segíti a vezetőket abban, hogy több időt szánjanak azokra a fontos feladatokra, amelyek javítják az egész szervezet teljesítményét.

Megvizsgáljuk, hogy milyen feladatokat érdemes delegálni, hogyan lehet hatékonyan delegálni a feladatokat, és hogyan lehet biztosítani, hogy a delegált feladatok sikeresen teljesüljenek. Bemutatom azokat a kulcsfontosságú készségeket és eszközöket, amelyek segíthetik a vezetőket a hatékony delegálásban.

Az előadás során példát és gyakorlati tanácsot is adok a hatékony delegálásra, amelyek segíthetnek a vezetőknek növelni a hatékonyságukat és javítani a munkatársaik teljesítményét. Segítek megérteni, hogy a delegálás nem csak időt spórolhat a vezetőknek, hanem erősítheti a munkatársak képességeit és motivációját is.

 

 Motiváció pénz nélkül? – Fókuszban a nem anyagi motivációs eszközök

Sokan azt gondolják, hogy a pénz a legfontosabb motivációs eszköz, de valójában sok más tényező is hatással lehet a munkavállalók motivációjára és teljesítményére. Hogyan lehet hatékonyan alkalmazni a nem anyagi motivációs eszközöket? Valóban lehet hatékonyan motiválni a munkavállalókat pénzügyi juttatások nélkül? Olyan eszközök, mint például az elismerés, az érdekes feladatok, az elismerő visszajelzés és a fejlődési lehetőségek mind olyan nem anyagi motivációs eszközök, amelyek hatékonyan javíthatják a munkavállalók teljesítményét. Megvizsgáljuk az egyes eszközök hatékonyságát, és azt, hogyan lehet őket sikeresen alkalmazni a gyakorlatban. Az előadás során példákat is bemutatunk a nem anyagi motiváció sikeres alkalmazására, amelyek segíthetnek a munkahelyi teljesítmény és az elégedettség javításában.

 

 

A képzéssorozat alapvető jellemzői:

 • A részvétel a Semmelweis Egyetem bármely végzett hallgatója számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
 • A képzéseinket offline zajlik, tematikája egy ívet követ, ezért annak érdemes jelentkezni, aki a teljes időtartamban jelen tud lenni.
 • A képzések maximális létszáma 20 fő
 • Képzőnk: Dr. Gyarmathy Miklós
 • A soron következő képzési alkalom témái:
  • Delegálás, avagy hogyan legyen több vezetői időnk?
  • Motiváció pénz nélkül? – Fókuszban a nem anyagi motivációs eszközök
 • A soron következő képzés kezdési időpontja és várható időtartama:
  • 2023.05.04.  16:00 
  • 2×1,5-2h előadás, közte 30 perc szünettel
 • Jelentkezési határidő: 2023.05.02.  23:59
 • Lemondási határidő: 2023.05.03.  12:00
 • A tanfolyam helyszíne: Semmelweis Egyetem, Központi Igazgatási Épület, földszinti tárgyaló (1085 Budapest Üllői út 26.) 
 • Fontos! A képzésen az első 20 jelentkező tud majd részt venni, a továbbiakban várólistára kerülnek a jelentkezők, kérjük, hogy a jelentkezést kezeljék felelősséggel! Amennyiben a jelentkező a képzést nem mondja le és nem jelenik meg a képzésen, akkor ebben a félévben az Alumni által szervezett képzéseken már nem vehet részt. 

JELENTKEZÉS AZ ALÁBBI FELÜLETEN: