Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. január 25.
18431 Összes oltás
7515 Beoltott Semmelweis Polgár

dr. Madarász Bálint
2018-ban diplomázott gyógyszerész

Jelenleg PhD hallgató vagyok az egyetemen. A végzést követően egy évet, diploma utáni szakmai gyakorlat formájában külföldön töltöttem.
Számos alkalommal feltettem magamnak a kérdést jó helyen vagyok-e, jó-e az, amit csinálok, és hogy miért is van ez az egész. Különösen az utolsó évem volt kaotikus és elkeseredett, de az egy év külföldön – a gyakorlatozás mellett – jövő tervezéssel is telt.

Számos lehetőséget és eshetőséget megvizsgáltam, valamint 8 szobatársat is “elfogyasztottam” (az orvosi karról is) már, így az elmúlt évek alatt igen sok problémával és élethelyzettel találkoztam volt alkalmam szembesülni.
Keress csak meg bátran, amennyiben úgy érzed, hogy elakadtál és nem tudod, hogy mihez kezdj! Át tudom érezni a helyzetet.

ELÉRHETŐSÉG:

E-mail: balintmadarasz1993@gmail.com
Telefon: +36301926335

 

 

dr. Jakab Géza

Okleveles gyógyszerész, 2016
Projektmenedzser, 2019

 

 

Semmelweis Egyetem Gyógyszerészeti Intézet 2016-, végzős PhD hallgató, TDK és szakdolgozati témavezető Gyógyszertechnológia gyakorlatok vezetése magyar angol és német nyelven

Kutatási téma: Gyógyszermolekulák preformulálási vizsgálata, a biohasznosíthatóság javítása különböző gyógyszertechnológiai módszerekkel,
3D nyomtatás és személyre szabott gyógyszerelés
Semmelweis Egyetem Élettani Intézet, TDK 2013-2016

Szeretettel várom azokat a gyógyszerészhallgatókat tanácsadásra, akik többet szeretnének tudni a gyógyszerész hivatásról, jobban el akarnak igazodni az egyetemi életben vagy kíváncsiak a diploma utáni karrierlehetőségekre!

ELÉRHETŐSÉG:

E-mail: jakabgeza1992@gmail.com
Telefon: +36309937113

 

JELENTKEZÉS:

 

ELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍV: