Intézetünk alapvetően a Külső Klinikai Tömb klinikáitól kap biopsziás és műtéti anyagot szövettani vizsgálatra, de más intézményekből is érkeznek minták, konzultációs anyagok. Diagnosztikai tevékenységünket mindig a legújabb szakmai irányelvek szerint végezzük.

A szövettani diagnosztikát immunhisztokémiai, vírusdiagnosztikai, molekuláris patológiai laboratórium, valamint elektronmikroszkópos laboratórium segíti. Az intézetben nagyszámú citológiai vizsgálatot is végzünk, különösen az aspirációs (vékonytűs) citológia területén.

Vizsgálatkéréshez válasszon vizsgálatkérőlapjaink közül.

Betegek részére

Aspirációs citológiai szakrendelés:

Munkatársaink hétfőn és csütörtökön 12 órától a Semmelweis Egyetem Orvosi Képalkotó Klinika mammográfiás és hasi ultrahang rendelésének keretein belül végzik a fenti vizsgálatot. A vizsgálathoz előzetes bejelentkezés szükséges a +3620-825-9662-es telefonszámon. 

További aspirációs citológiai szakrendelés érhető el kedden és szerdán 12 órától a Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinikáján (előzetes bejelentkezés ezekre a rendelésekre nem szükséges). A keddi és szerdai rendeléseken hasi mintavétel nem történik. 

A vizsgálatok elvégzéséhez minden esetben orvosi beutaló, hasi mintavétel esetében friss (egy héten belüli) véralvadási laboreredmények (INR érték) szükségesek.

Halottakkal kapcsolatos ügyintézés:

Temetkezéssel kapcsolatos információk a Lenhossék utca 42. szám alatti irodában érhetőek el. Elérhetőség: 06-1-215-1827, 06-1-459-1500/53462.
Minden egyéb kérdés esetén kérjük keressék Intézetünk titkárságát személyesen vagy a 06-1-459-1500/53430 telefonszámon, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.