A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HITE) a “Healthcare Service Based on ICT: the eHealth8 Telemedicine System” című cikkéért Pollák-Virág díjat adományozott Dr. Daragó Lászlónak, karunk docensének.
A díj átadására a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tartandó HITE Közgyűlésen kerül sor 2012. május 24-én.

A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Pollák Antal és Virág József, a magyar híradástechnika úttörő műszaki szakembereinek emlékére Pollák–Virág díj elnevezéssel díjat alapított. A díj alapításának célja, hogy az Egyesület tudományos folyóiratának szakmai, tudományos színvonalát emelje és elősegítse a hazai távközlés, műsorszórás, informatika, elektronika és tartalomkezelés szakirodalmának fejlődését.

A díj odaítélésének szempontjai:
A Pollák–Virág díjat elnyerheti minden magyar vagy külföldi állampolgár, akinek dolgozata az Egyesület folyóiratában megjelent, illetve vendégszerkesztőként vett részt egy adott szám magas szintű megvalósításába.
A díj kimagasló színvonalú dolgozat alapján adható ki. Előnyben részesíthetők azok a cikkek, amelyek elősegítik az adott időszak tudományos, műszaki problémáinak megoldását.
A díjjal kitüntethetők olyan, nem önálló kutatásokon alapuló dolgozatok is, amelyek nagymértékben elősegítik a szakmai továbbképzést.
Évenként egyszer, legfeljebb 6 díj adható ki közgyűlésen vagy elnökségi ülésen, illetve a választmány által meghatározott ünnepélyes alkalommal. Az oklevéllel járó díj többször is adományozható.