A Semmelweis 250 Klinikai Konferencia a Semmelweis Egyetem alapításának 250. évfordulója alkalmából szervezett programsorozat egyik kiemelt eseménye, amelyre a nemzetközi járványügyi helyzetre és szabályozásra való tekintettel az eredeti tavaszi időpont helyett 2020. november 9-10-én, ONLINE ESEMÉNY formájában kerül sor. A részvétel ingyenes, de regisztrációköteles.

Részletes információ és regisztráció a konferencia angol nyelvű oldalán → érhető el. Az online belépésre jogosító linket a regisztrációt követően küldjük meg a résztvevőknek. 

Ez az első olyan nemzetközi szakmai konferencia, amely a Semmelweis Egyetem klinikai tevékenységét komplexitásában mutatja be, és multidiszciplináris áttekintést nyújt a klinikai orvostudomány különböző területein végbemenő innovációkról, fejlődési irányokról, mintegy hetven hazai és külföldi neves előadó tolmácsolásában. A kétnapos online esemény során poszterszekcióra is sor kerül, ahol több, mint 50 kutatási projekt eredményeit ismerhetik meg az érdeklődők. 

Célcsoport: Az online eseményre hazai és nemzetközi intézményvezetőket, szakorvosokat, szakorvos-jelölteket, PhD hallgatókat, a klinikai képzésben már részt vevő (4-5-6. éves) hallgatókat, valamint a társegyetemek és kórházak vezetőit, munkatársait és hallgatóit egyaránt szeretettel várjuk.

Akkreditáció: A Semmelweis Egyetem graduális képzésben részt vevő és PhD hallgatóinak: 1 kreditpont / nap. A rendezvény az OFTEX rendszerben 50 kreditpont értékben akkreditált. Figyelem! A jelenlétet ellenőrizzük!

A konferencia nyelve angol (tolmácsolás nélkül).

Tovább az angol nyelvű felületre

A rendezvényt a Semmelweis Egyetem, gyógyító-megelőző és rehabilitációs tevékenységet végző egységeinek irányításáért felelős Klinikai Központ szervezi. Az esemény védnöke Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora.

FLYER LETÖLTÉSE