Kedves Hallgatók!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a Szaknyelvi Intézet modern nyelvi kurzusait.

Az aktuális órarendről, elvárt nyelvi szintekről, a tematikákról és a követelményrendszerről  honlapunkon az Órarend, Tematika és Kurzusinformáció menüpontok alatt találnak információt: https://semmelweis.hu/szaknyelv/ 

Bővebb felvilágosítást a tárgyat oktató tanároktól kérhetnek. Tárgyfelvétellel, órarendi problémákkal és minden más kérdésben keressenek bennünket bizalommal! 

A tanárok elérhetőségét és az órákkal kapcsolatos legfontosabb információkat az alábbi linken elérhető, folyamatosan frissített táblázatban találják:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WQI7CU3DZybJsrKNmzixyBXppCf-Z7UuNqYd2003ZRY/edit?usp=sharing

A szorgalmi időszak 1. hetében az órák leadásának, cseréjének vagy felvételének lehetőségeiről érdeklődjenek az órát tartó nyelvtanárnál.

Kurzusaink csak minimálisan 5 fős létszámmal indulhatnak el. Az első oktatási héten megtartjuk a meghirdetett óramegbeszéléseket, és az oktatást is megkezdjük!

Édes Éva tanárnő a február 15-ei héten tart zoom-on óramegbeszéléseket, ott fogják véglegesíteni a franciaórák időpontját. A zoom-os linkekért keressék a tanárnőt e-mailben (kar, évfolyam és nyelvi szint megjelölésével).

Tereczky Adrienn tanárnő óramegbeszélése február 15-én lesz 15 órától zoomon. A zoom linket e-mailben küldjük el az órákra jelentkezőknek/ érdeklődőknek. Kéréseikkel, órarendi problémáikkal és bővebb információért keressék a tanárnőt e-mailben.

Pujcsek Adél  tanárnő időpontjainak a módosítására van lehetőség az első héten, a hallgatók igényei alapján. Kéréseikkel, órarendi problémáikkal és bővebb információért keressék a tanárnőt e-mailben. A kurzusokra jelentkezett minden hallgatónak e-mailt küld a tanárnő az első óra előtt, hogy egyeztessék az órák időpontját.

A spanyol órák (Költőné Endrédi Orsolya) óramegbeszélése február 18-án 17 órától lesz zoomon. A zoom linket e-mailben küldjük el a spanyol órákra jelentkezőknek/ érdeklődőknek. Kéréseikkel, órarendi problémáikkal és bővebb információért keressék a tanárnőt e-mailben.

Az orosz órák (Varga Éva Katalin) időpontjaiban kisebb módosítások lehetségesek a hallgatók igényei alapján. Órarendi problémáikkal keressék a tanárnőt e-mailben.

Nyelvóráinkon mindenkit szeretettel várunk! Éljenek az ingyenes nyelvtanulás lehetőségével, szerezzenek az egyetemen magas szintű, a gyakorlatban is jól használható szaknyelvi ismereteket!