Koordinátor: SZABÓ ANGELIKA
szabo.angelika1@semmelweis.hu
+36 20 6701332
1094 Bp. Ferenc tér 15. emelet  102-es szoba
Személyes ügyfélfogadás:
H-Cs: 9:00 – 15:00
P: 9:00 – 12:00
 

EGYETEMI  SZAKNYELVI  ZÁRÓVIZSGA
PhD HALLGATÓK RÉSZÉRE

A Semmelweis Egyetem Szaknyelvi Intézete
EGYETEMI SZAKNYELVI ZÁRÓVIZSGÁT  szervez
PhD hallgatók részére
angol, német, francia, orosz, olasz, spanyol és latin nyelvből
második nyelvvizsgaként.

A kitöltött jelentkezési lapot csatolva küldjék el email-ben: 
szabo.angelika1@semmelweis.hu

PhD hallgatók részére
Tájékoztató az egyetemi szaknyelvi záróvizsga lebonyolításáról
a veszélyhelyzet alatt:

Tisztelt PhD hallgatók!

Információk:
https://semmelweis.hu/phd/hallgatoknak/nyelvtanulas

A vizsgákat igény szerinti, előre egyeztetett időpontban megtartjuk, és a teljesítésről írásbeli igazolást állítunk ki. Kérjük, hogy a vizsgázók vizsgaigény esetén szorgalmi- és vizsgaidőszakban egyaránt a Szaknyelvi Intézet nyelvvizsga-koordinátoránál, Szabó Angelikánál jelentkezzenek a szabo.angelika1@semmelweis.hu címen, a fent található jelentkezési lap kitöltésével.

Az egyetemi szaknyelvi záróvizsgát a járványhelyzet függvényében lehetséges, hogy távoktatás eszközeivel fogjuk lebonyolítani.
Ennek értelmében a PhD hallgatók számára az egyetemi nyelvi záróvizsgának nem lesz külön írásbeli része, hanem a Zoom rendszeren keresztül kerül sor a nyelvi záróvizsgára egy vizsgabizottság előtt, a vizsgáztatókkal és a nyelvvizsga-koordinátorral, Szabó Angelikával előre egyeztetett időpontban. A jelentkezési lapot és egyéb információkat itt találják: https://semmelweis.hu/szaknyelv/nyelvvizsgak/

A távvizsga témája: célnyelven 8-10 percben kell kutatási témájukról egy előadást tartani powerpoint vetítés segítségével a vizsgabizottság előtt. A vizsga megkezdésének feltétele, hogy a .ppt vagy .pptx formátumú, előkészített prezentációt legalább 24 órával a vizsga időpontja előtt a nyelvvizsga-koordinátor, Szabó Angelika (szabo.angelika1@semmelweis.hu) és a Szaknyelvi Intézet (szaknyelvi.intezet@semmelweis-univ.hu) e-mail címére elküldjék. Prezentáció hiányában a hallgató nem vizsgázhat.

Kérjük önöket, személyazonosító okmányukat mutassák be a vizsga megkezdésekor, és a laptop vagy tablet kameráját úgy állítsák be, hogy mindig jól láthatók legyenek a vizsgáztatók számára. Az előadás alatt osszák meg képernyőjükön a prezentációt a vizsgabizottsággal (share screen funkció).
További kérdés esetén forduljanak Bíró-Szabó Angelikához, vagy az illetékes szaknyelvoktatókhoz.

Sikeres felkészülést kívánunk!
Szaknyelvi Intézet