Semmelweis Egyetem Pető András Gyakorló Óvodája

Az országos ellátást biztosító gyakorló óvoda komplex programja harmonikus személyiségfejlesztést biztosít a  3-7 év közötti központi idegrendszeri sérült (CP-s) sajátos nevelési igényű, valamint az integrációs csoportban ép mozgású és enyhén sérült gyermekek számára. 

Tovább a honlapra

Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodája

A Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodájában az egyetemen dolgozó szülők és egyetemi hallgatók gyermekei otthonos, szeretetteli, nyugodt környezetben tölthetik mindennapjaikat. Torna, úszás, bábozás, játékos angol, drámajáték, tudósklub színesíti az óvodai életet.

Tovább a honlapra

Konduktív Gyakorló Általános Iskola és Kollégium, Pető András Kar

A gyakorló általános iskola a nemzetközileg is ismert és elismert konduktív pedagógia módszerével habilitációs és rehabilitációs fejlesztést végez,  emellett pedig közoktatási feladatot is ellát. Iskolánk a magyar közoktatási rendszer keretében vesz részt a tanköteles korú mozgássérült, 1 – 8. osztályos ép intellektusú, illetve tanulásban akadályozott 1 – 8. osztályos gyermekek iskolarendszerű nevelésben és oktatásában.  

Tovább a honlapra

Konduktív Gyakorló Szakiskola, Pető András Kar

A szakiskola elsősorban a központi idegrendszert ért károsodás következtében eltérő fejlődésű, alapfokú iskolát elvégzett fiatalokat nevelő középfokú nevelési-oktatási intézmény.

Tovább a honlapra

Középfokú szakképző intézmények

A Semmelweis Egyetem négy egészségügyi középfokú szakképző intézményt tart fenn. Az iskolákban szakgimnáziumi, szakközépiskolai osztályokban tanulhatnak a diákok, nappali rendszerű, illetve felnőttoktatási formában. 

TOVÁBB a képzések ismertetéséhez →