34 703 701 forint

Semmelweis Egyetem Pető András Gyakorló Óvodája

Az országos ellátást biztosító gyakorló óvoda komplex programja harmonikus személyiségfejlesztést biztosít a mozgássérült és ép mozgású gyermekek számára. A  3-7 év közötti központi idegrendszeri sérült (CP-s) sajátos nevelési igényű, valamint az integrációs csoportban ép mozgású és enyhén sérült gyermekek együtt nevelése biztosított. A gyakorló óvoda a köznevelési rendszer szerves része, a csoportok komplex programja összhangban van az óvodai nevelés országos alapprogramjával, illetve figyelembe veszi a sajátos nevelési igényű gyermekek nevelésének irányelveit.

Cím: 1125 Budapest, Kútvölgyi út 8.

Tovább a honlapra


Konduktív Gyakorló Általános Iskola és Kollégium, Pető András Kar

A gyakorló általános iskola a nemzetközileg is ismert és elismert konduktív pedagógia módszerével habilitációs és rehabilitációs fejlesztést végez,  emellett pedig közoktatási feladatot is ellát. Iskolánk a magyar közoktatási rendszer keretében vesz részt a tanköteles korú mozgássérült, 1 – 8. osztályos ép intellektusú, illetve tanulásban akadályozott 1 – 8. osztályos gyermekek iskolarendszerű nevelésben és oktatásában.  Pedagógiai Programunk a Nemzeti Alaptantervre alapozva fogalmazza meg céljainkat, feladatainkat.

Cím: 1118 Budapest, Villányi út 67.

Tovább a honlapra


Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodája

A Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodájában az egyetemen dolgozó szülők és egyetemi hallgatók gyermekei otthonos, szeretetteli, nyugodt környezetben tölthetik mindennapjaikat. Torna, úszás, bábozás, játékos angol, drámajáték, tudósklub színesíti az óvodai életet.

Cím: 1089 Budapest, Elnök utca 4.

Tovább a honlapra


Középfokú szakképző intézményeink

2019. augusztus 1-jével négy egészségügyi középfokú szakképző intézmény került a Semmelweis Egyetem fenntartásába. Az iskolákban szakgimnáziumi, szakközépiskolai osztályokban tanulhatnak a diákok, nappali rendszerű, illetve felnőttoktatási formában. 

TOVÁBB →