Betűméret: A A A

Betegellátás

A klinika 158 fekvőbeteg ággyal rendelkezik, ebből 38 ágy a Neonatális Intenzív Centrum rendelkezésére áll. Évente több mint 10 000 fekvő- és több mint 100 000 járóbeteg gyógyítása folyik a klinikán.

A gyógyító- betegellátó tevékenység kiterjed a szülészet-nőgyógyászat valamennyi ágára, a határterületeket is beleértve. A klinikát önként választó, valamint a területi betegeken túl, a klinika a szülészet-nőgyógyászati progresszív betegellátás egyik hazai csúcsintézményeként fogad súlyos eseteket további gyógykezelésre.

Különleges profil a terhespatológia, a magzati orvostudomány, a klinikai genetika, az intenzív neonatológia, a nőgyógyászati onkológia, az asszisztált reprodukció és a nőgyógyászati endokrinológia. A szülészet-nőgyógyászat minden területét felölelően számos szakambulancia működik a klinikán, az adott szakterületen jártas munkatársak vezetésével, a hét minden munkanapján.

A klinika járóbeteg és fekvőbeteg részlegei a 06 (1) 2660473 központi szám, valamint a megfelelő mellékállomás tárcsázásával érhetőek el.