Betegellátás a Baross utcai részlegen

A Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai részlege 158 fekvőbeteg ággyal rendelkezik, ebből 38 ágy a Neonatális Intenzív Centrum rendelkezésére áll. Évente több mint 10 000 fekvő- és több mint 100 000 járóbeteg gyógyítása folyik a klinikán.

A gyógyító- betegellátó tevékenység kiterjed a szülészet-nőgyógyászat valamennyi ágára, a határterületeket is beleértve. A részleget önként választó, valamint a területi betegeken túl, a részleg a szülészet-nőgyógyászati progresszív betegellátás egyik hazai csúcsintézményeként fogad súlyos eseteket további gyógykezelésre.

Különleges profil a terhespatológia, a magzati orvostudomány, a klinikai genetika, az intenzív neonatológia, a nőgyógyászati onkológia, az asszisztált reprodukció és a nőgyógyászati endokrinológia. A szülészet-nőgyógyászat minden területét felölelően számos szakambulancia működik a részlegen, az adott szakterületen jártas munkatársak vezetésével, a hét minden munkanapján.

A részleg járóbeteg és fekvőbeteg részlegei a +36 1 2660473 központi szám, valamint a megfelelő mellékállomás tárcsázásával érhetőek el.

Osztályok és szakrendelések a klinikán