hogyan tud időpontot foglalni?

Kétféleképpen foglalhat hozzánk időpontot:

  • Telefonon: előjegyzés kérhető a+36 20 670 1906-os telefonszámon hétköznapokon 11.00 és 15.00 óra között. 

Időpontfoglaláskor a rugalmas ügyintézés érdekében legyenek kedvesek előkészíteni az előjegyzendő páciens TAJ számát és telefonszámát, mert ezeket kérdezni fogja ügyintéző kollégánk! Annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb rendelést, illetve az Ön betegségéhez leginkább értő kollégát tudjuk az előjegyzéskor javasolni, jó ha a beküldő diagnózis is rendelkezésre áll. Felhívnánk betegeink figyelmét, hogy a rendszerünk nem ad foglalt jelzést! Akkor is kicsöng, ha az ügyintéző kolléga hívásban van, így fel tudja venni amennyiben az befejeződik. 

Kérjük Önöket, hogy leletek ügyében ne ezen a telefonszámon, hanem az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) portálján, vagy a ritkaidopont@semmelweis.hu email címen érdeklődjenek!

Amennyiben az emailes időpontfoglalást választják, kérjük, mindenféleképpen adják meg a levélben a következőket: név, TAJ szám, telefonszám, az Ön számára alkalmatlan időpontok, időszakok.

Kérjük, ide ne küldjenek kórtörténeti dokumentumokat!! Azokat a rendelésre hozzák magukkal.

 

érkezéskor

Ambuláns betegeinket előzetes időpont egyeztetés után tudjuk fogadni. Ambuláns rendeléseink látogatásához beutaló szükséges, így kérjük, ezt is mindenféleképpen hozzák magukkal!

Előzetesen egyeztetett időpontra történő érkezés esetében a helyszínen nem kell bejelentkezni! Kérjük, a rendelőink előtt várakozzanak, és szólítani fogjuk! 

Honlapunkon arról is olvashatnak információt, hogy hogyan készüljenek az orvossal való találkozásra annak érdekében, hogy a leggyorsabban tudjunk diagnózishoz és kezeléshez jutni. Kattintson ide!

 

TAJ számmal nem rendelkező betegeink a Semmelweis Egészségügyi Kft. segítségével vehetik igénybe szolgáltatásainkat, amelynek lebonyolításában segítünk.

Az Ambulanciánk hívható telefonszáma (kérjük, előjegyzéshez a fenti telefonszámot hívják): +36-1-459-1442

 

Receptírás

Az adminisztrációs folyamatok gyorsítása érdekében kérnénk, hogy amennyiben emailben küldik meg receptfelírási igényüket, úgy a levél tárgymezőjébe a „Vényírás”-t írják be!