Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. augusztus 07.
535278 Összes oltás

Semmelweis Egyetem, Központi Betegellátó Épület
1082 Budapest, Üllői u. 78/b

A rendelések folyamatosak.

Az ambulanciák a „B” épület I. emeletén találhatóak. Az Üllői út felől javasoljuk a főbejáraton át az érkezést. A lent található térképen (kattintással nagyítható) a piros nyíllal jelzett irányban, a mozgólépcsőn (vagy lifttel) fel kell menni az I. emeletre. A patika után, a körváróból jobbra nyíló folyosón a 148. és 149. szobákat kell keresni. 

Az EMG/ENG vizsgálatok az „A” épület IV. emeletén találhatóak meg. A kialakult járványügyi helyzet miatt ugyancsak az Üllői út felőli bejáraton kell bejutni az épületbe. Ott a mozgólépcső mellett, balra kell menni az alagsori folyosón, egy ajtó után jobbra található barna lifttel kell a IV. emeletre menni. 

Időpontfoglaláskor a rugalmas ügyintézés érdekében legyenek kedvesek előkészíteni az előjegyzendő páciens TAJ számát és telefonszámát, mert ezeket kérdezni fogja ügyintéző kollégánk. Annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb rendelést, illetve az Ön betegségéhez leginkább értő kollégát tudjuk az előjegyzéskor javasolni, jó ha a beküldő diagnózis is rendelkezésre áll.

Ambuláns betegeinket előzetes időpont egyeztetés után tudjuk fogadni. Ambuláns rendeléseink látogatásához beutaló szükséges, így kérjük, ezt is mindenféleképpen hozza magával!

Előzetesen egyeztetett időpontra történő érkezés esetében a helyszínen nem kell bejelentkezni! Kérjük, a rendelőink előtt várakozzon, és szólítani fogjuk! 

Előjegyzés kérhető a+36 20 670 1906-os telefonszámon hétköznapokon 11.00 és 14.00 óra között, vagy a ritkaidopont@med.semmelweis-univ.hu e-mail címen. Amennyiben az emailes időpontfoglalást választják, kérjük, mindenféleképpen adják meg a levélben a következőket: név, TAJ szám, telefonszám.

TAJ számmal nem rendelkező betegeink a Semmelweis Egészségügyi Kft. segítségével vehetik igénybe szolgáltatásainkat, amelynek lebonyolításában segítünk.

Az Ambulanciánk hívható telefonszáma (kérjük, előjegyzéshez a fenti telefonszámot hívja): +36-1-459-1442

Honlapunkon arról is olvashatnak információt, hogy hogyan készüljenek az orvossal való találkozásra annak érdekében, hogy a leggyorsabban tudjunk diagnózishoz és kezeléshez jutni. Kattintson ide.