Betűméret: A A A

Megújult az intézetünk!

Tisztelt Páciensek és tisztelt Kollégák!

A 250-ik tanév kezdete örömteli eseményt hozott a Genomikai Medicina és Ritka Betegségek Intézetének életében is, 2019. szeptemberétől újjászületett a teljes intézet. Megújult környezetben, a ritka betegek igényeit kiszolgáló különleges hozzáállással várjuk mind járó-, mind fekvőbetegeinket. A modern kialakítás további fejlesztéseket tesz lehetővé a ritka betegségek diagnosztikájában és ellátásában is.

1. Járóbeteg rendelések a Semmelweis Egyetem új Központi Betegellátó Épületében 1082 Budapest, Üllői u. 78/b alatt találhatóak.

A rendelések folyamatosak.

  • Az ambulanciák az „B” épület I. emeletén találhatóak. Az Üllői út felől javasoljuk a főbejáraton át az érkezést. A lent található térképen a piros nyíllal jelzett irányban, a mozgólépcsőn (vagy lifttel) fel kell menni az I. emeletre. A patika után jobbra a folyosón a 148. és 149. szobákat kell keresni. 
  • Az EMG/ENG vizsgálatok az „A” épület IV. emeletén találhatóak meg. Célszerű a lenti térképen a kék nyíllal jelzett módon, a Szigony utca felől megközelíteni a Radiológiai Klinika bejáratát. A felvonóval a IV. emeletre kell menni.

Előzetesen egyeztetett időpontra történő érkezés esetében a helyszínen nem kell bejelentkezni! Kérjük, a rendelőink előtt várakozzon, és szólítani fogjuk! 

2. Fekvőbeteg rendelés:

ÚJ INFORMÁCIÓK!!!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy intézetünk is bevonásra került a COVID-19 ellátó helyek csoportjába! Ez a következő, IDEIGLENES változásokat jelenti a betegellátásban:

  • Fekvőbeteg Osztályunkon (1083 Budapest, Balassa u. 6.) 2020. október 31-től kizárólag koronavírusos betegek ellátására fog sor kerülni az elkövetkezendő időszakban. Intézetünk ezen osztálya a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika (1083 Budapest, Szigony u. 36.) II. emeletén fogja folytatni a működését!
  • mivel a koronavírus elleni küzdelemben az infrastruktúránk mellett humán erőforrásaink is bevetésre kerülnek, ezért a Fekvőbeteg Osztály csökkentett ágyszámmal és személyzettel folytatja működését

3. Genetikai és Szövettani Diagnosztikai Laboratóriumaink korlátozott kapacitással üzemelnek. Minta küldéséhez az új postai címünk 1082 Budapest Üllői u. 78/b lesz. Postai küldemények esetén a jövőben ezt a címet legyenek kedvesek használni.

Jelzőtáblák fogják a vizsgálatokra és rendelésekre érkezőket irányítani.

Telefonos és email elérhetőségeink egyelőre nem változnak, az előjegyzések is a megszokott rendben zajlanak.

Az ambulanciák új rendelési beosztását ide kattintva találja meg.

Fekvőbeteg osztály, szakrendelések és EMG/ENG