Betűméret: A A A

Megújult az intézetünk!

Tisztelt Páciensek és tisztelt Kollégák!

A 250-ik tanév kezdete örömteli eseményt hozott a Genomikai Medicina és Ritka Betegségek Intézetének életében is, 2019. szeptemberétől újjászületett a teljes intézet. Megújult környezetben, a ritka betegek igényeit kiszolgáló különleges hozzáállással várjuk mind járó-, mind fekvőbetegeinket. A modern kialakítás további fejlesztéseket tesz lehetővé a ritka betegségek diagnosztikájában és ellátásában is.

1. Járóbeteg rendelések a Semmelweis Egyetem új Központi Betegellátó Épületében 1082 Budapest, Üllői u. 78/b alatt találhatóak.

A rendelések folyamatosak.

  • Az ambulanciák az „B” épület I. emeletén találhatóak. Az Üllői út felől javasoljuk a főbejáraton át az érkezést. A lent található térképen a piros nyíllal jelzett irányban, a mozgólépcsőn (vagy lifttel) fel kell menni az I. emeletre. A patika után jobbra a folyosón a 148. és 149. szobákat kell keresni. 
  • Az EMG/ENG vizsgálatok az „A” épület IV. emeletén találhatóak meg. Célszerű a lenti térképen a kék nyíllal jelzett módon, a Szigony utca felől megközelíteni a Radiológiai Klinika bejáratát. A felvonóval a IV. emeletre kell menni.

Előzetesen egyeztetett időpontra történő érkezés esetében a helyszínen nem kell bejelentkezni! Kérjük, a rendelőink előtt várakozzon, és szólítani fogjuk! 

2. Fekvőbeteg rendelés: fekvőbeteg osztályunkat a 1083 Budapest, Balassa u. 6. alatt nyitottuk meg 2019. szeptemberében. A lent található térképen lila nyíllal jelzett irányból lehet az épület jobb szárnyának I. emeletén található osztályunkat. Akadálymentesen az osztályt a belső udvarról, a mentőbejáraton keresztül lehet megközelíteni.

3. Genetikai és Szövettani Diagnosztikai Laboratóriumaink korlátozott kapacitással üzemelnek. Minta küldéséhez az új postai címünk 1082 Budapest Üllői u. 78/b lesz. Postai küldemények esetén a jövőben ezt a címet legyenek kedvesek használni.

Jelzőtáblák fogják a vizsgálatokra és rendelésekre érkezőket irányítani.

Telefonos és email elérhetőségeink egyelőre nem változnak, az előjegyzések is a megszokott rendben zajlanak.

Az ambulanciák új rendelési beosztását ide kattintva találja meg.

Fekvőbeteg osztály, szakrendelések és EMG/ENG