Betűméret: A A A

Járóbeteg-ellátás

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!                                                             frissítve: 2020.05.06

 
Örömmel értesítjük, hogy a koronavírus járványügyi helyzet javulásával egyidejűleg az egészségügyi ellátó rendszer is fokozatosan visszatér a járványügyi helyzetet megelőző üzemmódba.
 
Járóbetegeinket ambulanciáink szeretettel várják az előre egyeztetett időpontban. Annak érdekében, hogy a fertőzés veszély minél kisebb legyen a várótermekben, az egyes egyének közötti 1.5 méteres távolságot tartanunk kell, így azt kérjük Önöktől, hogy csak azon betegekkel várakozzanak a hozzátartozók várótermeinkben, akiknek egészségi állapota segítségüket elengedhetetlenné teszi. Azokban az esetekben, ahol nem igényli a páciens állapota a támogatást, az aulában, vagy az épület előtti parkolóban kérjük hozzátartozóik várakozását. Tisztelettel kérjük a rendeléseinken megjelenő egyéneket, hogy a maszk és a kesztyű viseléséről ne feledkezzenek meg!
 
Kérjük, pontosan érkezzenek az egyeztetett időpontra, hogy torlódások ne alakuljanak ki! Amennyiben nem tudna személyesen megjelenni rendelésünkön, és gondozott betegünk, változatlanul van lehetőség a telefonos, vagy online e-mailes konzultációra, ahol gyógyszerigényüket, szakorvosi javaslat igényüket jelezhetik. Amennyiben azt az ellátási formát választják, kérem előzetesen jelezzék azt a beteg előjegyzési telefonszámunkon (+36 20 670-1906), hogy erre a szolgáltatásra tartanak igényt.
 
Fekvőbeteg osztályunk a COVID-19 járvány ideje alatt fokozott elővigyázatossággal látja el betegeit. Minden fekvő betegünknél a felvétel napján COVID-19 szűrőtesztet végzünk, és az egyes műszeres vizsgálatok ennek negatív eredménye esetén indulnak el. Mindaddig, amíg a járvány tart, nincs látogatás az osztályon.
 
Amennyiben változások lesznek az Intézet eljárásrendjében, arról azonnal értesítjük Önöket.
 
Nagyon köszönjük együttműködésüket!
 
Vigyázzanak nagyon magukra és egymásra!
 
Tisztelettel,
 
Dr. Molnár Mária Judit
intézetvezető, egyetemi tanár


 
Tisztelt Hölgyem, tisztelt Uram!
 
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Genomikai Medicina és Ritka Betegségek Intézete a betegelőjegyzési módszerén változtat annak érdekében, hogy könnyebben elérhetővé tegyük az eddig erősen leterhelt telefonvonalat.
 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az ambuláns rendeléseinkre az előjegyzés telefonszáma megváltozott.
Az új elérhetőség: +36 20 670 1906
Munkanapokon 11.00 és 14.00 óra között van lehetőség előjegyzési időpontot egyeztetni. 
 
Egy új kolléga fogja a telefont kezelni, kérjük szíves türelmüket, amíg a rendszer teljesen feláll.
A rugalmas ügyintézés érdekében legyenek kedvesek előkészíteni az előjegyzendő páciens TAJ számát és telefonszámát, mert ezeket kérdezni fogja ügyintéző kollégánk. Annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb rendelést, illetve az Ön betegségéhez leginkább értő kollégát tudjuk az előjegyzéskor javasolni, jó ha a beküldő diagnózis is rendelkezésre áll. 
Honlapunkon arról is olvashatnak információt, hogy hogyan készüljenek az orvossal való találkozásra annak érdekében, hogy a leggyorsabban tudjunk diagnózishoz és kezeléshez jutni. Kattintson ide.
 
Reméljük, az új betegirányító kolléga munkába állása segíti szolgáltatásaink rugalmasabb elérését, és az Önök elégedettségét is elnyeri! 
 
Tisztelettel,
 
Dr. Molnár Mária Judit
intézetvezető

Előzetesen egyeztetett időpontra történő érkezés esetében a helyszínen nem kell bejelentkezni! Kérjük, a rendelőink előtt várakozzon, és szólítani fogjuk! 

Ambuláns rendeléseink látogatásához beutaló szükséges, így ezt is mindenféleképpen hozza magával!


Ambuláns betegek fogadása előzetes időpont egyeztetés után.

Ambuláns rendeléseink látogatásához beutaló szükséges, így ezt is mindenféleképpen hozza magával!

Előjegyzés kérhető a +36 20 670 1906-os telefonszámon hétköznapokon 12.00 és 15.00 óra között.

TAJ számmal nem rendelkező betegeink a Semmelweis Egészségügyi Kft. segítségével vehetik igénybe szolgáltatásainkat, amelynek lebonyolításában segítünk.

Az Ambulanciánk hívható telefonszáma: +36-1-459-1442


Pompe online kérdőív


Tájékoztató levél beutaló orvosok számára:

Beutaló orvosoknak tájékoztató