Betűméret: A A A

Járóbeteg-ellátás

Járóbeteg-rendelések a Semmelweis Egyetem új Központi Betegellátó Épületében 1082 Budapest, Üllői u. 78/b alatt találhatóak.

A rendelések folyamatosak.

  • Az ambulanciák az „B” épület I. emeletén találhatóak. Az Üllői út felől javasoljuk a főbejáraton át az érkezést. A lent található térképen (kattintással nagyítható) a piros nyíllal jelzett irányban, a mozgólépcsőn (vagy lifttel) fel kell menni az I. emeletre. A patika után jobbra a folyosón a 148. és 149. szobákat kell keresni. 
  • Az EMG/ENG vizsgálatok az „A” épület IV. emeletén találhatóak meg. A kialakult járványügyi helyzet miatt ugyancsak az Üllői út felőli bejáraton kell bejutni az épületbe. Ott a mozgólépcső mellett, balra kell menni az alagsori folyosón, egy ajtó után jobbra található barna lifttel kell a IV. emeletre menni. 

 


Tisztelt Hölgyem, tisztelt Uram!

 
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Genomikai Medicina és Ritka Betegségek Intézete a betegelőjegyzési módszerén változtat annak érdekében, hogy könnyebben elérhetővé tegyük az eddig erősen leterhelt telefonvonalat.
Egy új kolléga fogja a telefont kezelni, kérjük szíves türelmüket, amíg a rendszer teljesen feláll.
A rugalmas ügyintézés érdekében legyenek kedvesek előkészíteni az előjegyzendő páciens TAJ számát és telefonszámát, mert ezeket kérdezni fogja ügyintéző kollégánk. Annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb rendelést, illetve az Ön betegségéhez leginkább értő kollégát tudjuk az előjegyzéskor javasolni, jó ha a beküldő diagnózis is rendelkezésre áll. 
Honlapunkon arról is olvashatnak információt, hogy hogyan készüljenek az orvossal való találkozásra annak érdekében, hogy a leggyorsabban tudjunk diagnózishoz és kezeléshez jutni. Kattintson ide.
 
Reméljük, az új betegirányító kolléga munkába állása segíti szolgáltatásaink rugalmasabb elérését, és az Önök elégedettségét is elnyeri! 
 
Tisztelettel,
 
Dr. Molnár Mária Judit
intézetvezető

Előzetesen egyeztetett időpontra történő érkezés esetében a helyszínen nem kell bejelentkezni! Kérjük, a rendelőink előtt várakozzon, és szólítani fogjuk! 

Ambuláns rendeléseink látogatásához beutaló szükséges, így ezt is mindenféleképpen hozza magával!


Ambuláns betegek fogadása előzetes időpont egyeztetés után.

Ambuláns rendeléseink látogatásához beutaló szükséges, így ezt is mindenféleképpen hozza magával!

Előjegyzés kérhető a +36 20 670 1906-os telefonszámon hétköznapokon 11.00 és 14.00 óra között, vagy a ritkaidopont@med.semmelweis-univ.hu e-mail címen. Amennyiben az emailes időpontfoglalást választják, kérjük, mindenféleképpen adják meg a levélben a következőket: név, TAJ szám, telefonszám.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az Ambulanciánk e-mailes elérhetősége ritkaamb@gmail.com-ról ritkaamb@med.semmelweis-univ.hu -ra változott!!!

TAJ számmal nem rendelkező betegeink a Semmelweis Egészségügyi Kft. segítségével vehetik igénybe szolgáltatásainkat, amelynek lebonyolításában segítünk.

Az Ambulanciánk hívható telefonszáma: +36-1-459-1442


Pompe online kérdőív


Tájékoztató levél beutaló orvosok számára:

Beutaló orvosoknak tájékoztató