Tájékoztató

az új belépő munkavállalók, rezidensek és PhD hallgatók kötelező biztonságtechnikai oktatásáról

 

Tisztelt Szervezeti Egység Vezető Asszony/Úr!

Tisztelt Munkavállaló!

 

Egyetemünk belső szabályzatai, illetve a hatályos jogszabályok előírásai alapján, minden új belépő munkavállalónak biztonságtechnikai (munka-, tűz-, vagyon-, környezet-, polgári és katasztrófavédelmi) infekciókontroll, valamint az integrált irányítási rendszerhez kapcsolódó minőségirányítási (MIR) és energiairányítási (EIR) oktatásokon kell részt vennie.

 

Új belépő dolgozók oktatásának helye:  Semmelweis Egyetem 
 

Biztonságtechnikai Igazgatóság – 1083 Budapest, Illés utca 15.

  vagy
Online oktatás: Az oktatásokat Zoom rendszeren keresztül, élőben is közvetítjük számítógépes hozzáféréssel rendelkezők számára. Aki ezt a lehetőséget választja, annak előzetesen (a választott oktatási időpont előtti hét péntek 09:00-ig) regisztrálnia kell magát a mellékelt regisztrációs lap kitöltésével, és megküldésével az oktatas.bti@semmelweis-univ.hu e-mail címre. A további teendőkről a megadott e-mail címen tájékoztatni fogjuk.
Oktatás rendszeres időpontja: keddenként 1200 – 1500

 

Felhívom szíves figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok alapján az új belépő munkavállaló csak az oktatásokon való részvételt követően kezdheti meg a munkavégzést.

A személyes oktatáson résztvevő munkavállalók részére kötelező a maszk használata!

A korábbi oktatások tapasztalatai alapján kérjük, hogy az új belépő munkavállaló hozzon magával íróeszközt, papírt – amennyiben szükséges – szemüveget!

Az oktatás elvégzése valamennyi új belépő munkavállaló, rezidens, PhD hallgató részére kötelező, függetlenül a munkakörétől, beosztásától.

Budapest, 2021. február 15.

Tisztelettel:

 

Simon Mátyás

igazgató

 

Eredeti dokumentum letöltése

Regisztrációs Lap letöltése