DOLGOZÓI Közösségi parkolás
a Futó utca 52-ben

A Semmelweis Egyetem Biztonságtechnikai Igazgatósága lehetőséget biztosít közösségi parkolásra a Futó utca 52. szám alatt található bérleménybe. Ez a lehetőség a szervezeti egységektől független. Célja, hogy azok a Kollégák is lehetőséget kapjanak az alkalomszerű parkolásra, akik nem rendelkeznek dedikált parkolóhellyel.

A parkolóházban „Okos” parkolási rendszer üzemel, ezért okostelefon mindenképpen szükséges a parkolóház használatához. A sorompó rendszámfelismerő kamerával van ellátva, így a szükséges applikáció helyes beállítása után automatikusan nyílik. Fontos, hogy mindenkinek saját magának kell lefoglalni a parkolóhelyet, amely során meg kell határozni a parkolóba érkezésünket és tartózkodási időnket. Egyszerre egy foglalás lehetséges. Amennyiben nem érkezünk meg az általunk megadott időben, a foglalt időponttól számítva a rendszer egy óra után a foglalást törli, ezzel lehetőséget biztosítva másoknak is a parkolásra.

Az „Okos” másnéven ParkL rendszer nem az Egyetem önálló rendszere, hanem teljes Budapest területét behálózó parkolási rendszer. Más parkolóházakban is ki van építve. Az applikáció segítségével ezeket is igénybe vehetjük, de FONTOS kiemelni, hogy annak díja a parkolást igénybe vevő kollégát terheli. 

A parkolás feltételei:

  • Semmelweis Egyetem munkavállalójának kell lenni
  • A parkolás kizárólag munkába járásra használható.
  • A regisztráció kizárólag egyetemi e-mail címre lehetséges
  • A parkolás a parkolóház 4-5-6 emeletén történhet
  • A gépjármű hosszú távú parkoltatása nem megengedett.
  • A gépjárművekben történő esetleges károkért sem az Egyetem, sem az üzemeltető nem felel.

Parkoló címe:

Futó utca 52. Parkoló
Cím: H-1082 Budapest, Futó utca 52.

Regisztráció menetéről itt tájékozódhat: ITT

A parkolóház házirendjének és a felsorolt feltételek betartása kötelező. Megszegésük esetén a parkolási engedély azonnal visszavonásra kerül! (A letiltott e-mail cím újra aktiválásra nincs lehetőség!)