Tájékoztatom, hogy a külföldi PhD hallgatók és munkavállalók részére elkészült az angol nyelvű E-learning tananyag, mely a Moodle rendszerbe került feltöltésre.

Az Egyetemünk belső szabályzatai, illetve a hatályos jogszabályok előírásai alapján, minden új belépő munkavállalónak biztonságtechnikai (munka-, tűz-, vagyon-, környezet-, polgári védelmi és katasztrófavédelmi, illetve vagyonvédelmi) oktatásokon kell részt vennie függetlenül a munkavállaló munkakörétől, beosztásától.

Felhívom szíves figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok alapján az új belépő munkavállaló csak az e-learning tananyag elvégzését követően kezdheti meg a munkavégzést.

Az oktatási anyag a Moodle rendszerben érhető el:

https://itc.semmelweis.hu/moodle/course/view.php?id=4722

A felületen a fenti 5 témakörben található tananyag, valamint minden tananyaghoz tartozik 1-1 teszt. A tanfolyam sikeres elvégzéséhez szükséges minden teszt kitöltése és tesztenként legalább 80%-os eredmény elérése.

A belépés SEKA azonosítóval történik, ehhez a levelezőrendszerhez (Outlook) használt felhasználónév és jelszó szükséges.

Amennyiben a Kolléga problémába ütközik a bejelentkezés során, az alábbi linken talál segítséget: https://seka.semmelweis.hu/en

Sikeres teljesítést kívánunk!