Betűméret: A A A

Költözik az intézetünk!

Tisztelt Páciensek és tisztelt Kollégák!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Genomikai Medicina és Ritka Betegségek Intézete 2019. március 11-től elköltözik a Tömő u. 25.-29. alól.

2019. március 11-től a következő helyeken találnak meg bennünket:

1. Járóbeteg rendelések a Semmelweis Egyetem új Központi Betegellátó Épületében 1082 Budapest, Üllői u. 78/b alatt találhatóak.

A rendelések folyamatosak.

  • Az ambulanciák az „B” épület 4. emeletén találhatóak. Az Üllői út felől javasoljuk a főbejáraton át az érkezést. A lent található térképen a piros nyíllal jelzett felvonóval a 4. emeletre kell menni.
  • Az EMG/ENG vizsgálatok az „A” épület 4. emeletén találhatóak meg. Célszerű a lenti térképen a kék nyíllal jelzett módon, a Szigony utca felől megközelíteni a Radiológiai Klinika bejáratát. A felvonóval a 4. emeletre kell menni.

Jelző táblák fogják a vizsgálatra érkezőket irányítani.

2. Fekvőbeteg rendelés: azokat a betegeinket, akik fekvőbeteg ellátást igényelnek, a Neurológiai Klinikával mátrix rendszerben látjuk el a 1083 Budapest, Balassa u. 6. alatt.

3. Genetikai és Szövettani Diagnosztikai Laboratóriumaink korlátozott kapacitással üzemelnek. Minta küldéséhez az új postai címünk 1082 Budapest Üllői u. 78/b lesz. Postai küldemények esetén a jövőben ezt a címet legyenek kedvesek használni.

Telefonos és email elérhetőségeink egyelőre nem változnak.

Az ambulanciák új rendelési beosztását ide kattintva találja meg.

Szakrendelések és EMG/ENG