Betűméret: A A A

Klinikai Tehetséggondozó Program

Kedves IV. és V. éves fogorvostanhallgatók!

A 2017/2018-as tanév tavaszi szemeszterében ismét meghirdetésre kerül a Klinikai Tehetséggondozó Program. 

A programban a Konzerváló Fogászati Klinika, a Parodontológiai Klinika, a Fogpótlástani Klinika, a Gyerekfogászat és Fogszabályozási Klinika, az Orális Diagnosztika Tanszék (FOCI Szájsebészeti Részleg, Radiológia Részleg) és a Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet vesz részt.

A Programba jelentkezni hamarosan megadott időpontig, a NET Hallgatói Irodában Balogh Bence HÖK FOK titkár fakkjába leadva a jelentkezési dokumentumokkal lehet.

Programmal kapcsolatos fontos információk:

  • A jelentkezési lapon megadott sorrend később nem változtatható!
  • A KTP-be bekerülni egy 160 pontos szempontrendszer alapján lehet, amiből 100 pont szerezhető az eddigi tanulmányokra (50pont a kummulált átlagból és 50 pont a fogászati tárgyak átlagából jön össze) és további 60 pontot jelent egy általános fogászati teszt kitöltése.
  • A tanulmányokat igazoló dokumentumokat (Neptun rendszerből kinyomtatott, valamennyi félév eredményét tartalmazó leckekönyvet valamint a tanulmányi átlagokat) a jelentkezési lappal együtt kell a fakkba leadni.
  • Bármely jelentkezéshez szükséges adat hiányában (pl. nem teljes leckekönyv, stb) a jelentkezést sajnos nem tudjuk elfogadni.

A Klinikai Tehetséggondozó Programmal kapcsolatos kérdéseitekkel keressétek az évfolyamok HÖK képviselőit vagy informálódhattok a elnok.hokfok@gmail.com e-mail címen is.

Jelentkezési lap itt tölthető le:

KTP jelentkezési lap 2018