Kedvezmények

Ezen az oldalon különböző kedvezményeket találhattok, melyekben a Semmelweis Egyetem hallgatójaként részesülhettek.
Igyekszünk minél több ilyen kedvezményt kialakítani.

Oktatás, tanulás

Osmosis

Biztosan hallottatok már az Osmosis-ról, ami egy tanulást megkönnyítő platform. Az Elsevier jóvoltából az egyetemünk próbahozzáférést kapott, ami  2023. november 20-ig tart.

Próbáljátok ki, tanuljátok meg az Osmosis-sal a következő leckét, hiszen a regisztrációk függvényében az Egyetemi Könyvtár vásárolhat több licenszet!

További infoért katt a linkre

Versenyek

Hack4Cure

Jelentkezz a Hack 4 Cure – Adatból egészség innovációs ötletversenyre akár csapatban, akár egyénileg!

Teret adunk azoknak az egyetemi hallgatóknak és fiatal kutatóknak, akik az egészségügy modernkori kihívásaira digitális, adatvezérelt és MI megoldásokat képesek létrehozni.

 

A Hack 4 Cure hackathon verseny célja az, hogy olyan új digitális, adatvezérelt, és MI megoldásokat generáljon az egészségügy modernkori kihívásaira, amelyek segíthetik az orvosok munkáját, növelik a betegek elégedettségét, illetve az egészségügyi szektor hatékonyságát.

Az ötlet generálás mellett fontos az egészségügyi innovációs szemlélet terjesztése és a multidiszciplináris csapatmunka segítése, a velünk kapcsolatba kerülő fiatalokból a modernizációs törekvések mögé ötletgazdai, illetve végrehajtó szakemberi tömegesítést is végzünk.

A legértékesebb pályamunkák és az érdeklődő fiatalok becsatornázást kaphatnak a fontosabb egészségügyi szereplők (NNGyK; ESzFK) tematikus projektjeibe.

Azt reméljük, hogy a Hackathonon egyedi megközelítések, új, innovatív megoldások születhetnek.

Több tudományterület (egészségügy, informatika, fizika, menedzsment, szervezés, közgazdaságtan, szociológia, stb.) kapcsolódik és dolgozik össze ezen az ötletversenyen kiegészülve kommunikációs, jogi és kreatív szakemberekkel.

A résztvevők 3-4 fős csapatokban fognak dolgozni.

A kezdeti rövid motivációs és szakmai előadásokat követően (módszertan, adatvezérelt egészségügy, egészségügyi adatok fajtái, mesterséges intelligencia fontossága, stb.) a csoportoknak megközelítőleg 24 óra áll rendelkezésére, hogy közösen egy innovatív ötletet dolgozzanak ki a megadott szempontok szerint.

Ehhez segítségül hívhatják a mentorokat, akik egy előre megadott időintervallumban állnak rendelkezésre, különböző szakmai kérdésekben.

A pénteki nap délutánján minden csapatnak egy rövid, 3 perces„pitch”-ben kell az ötletét prezentálni a zsűrinek.

A zsűri ezután hozza meg döntését, a verseny eredményhirdetéssel zárul.

 

További információk, és a verseny honlapja: https://semmelweis.hu/emk/hack4cure/

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/863609648758815

Jelentkezési form: https://forms.gle/iTmADc3UcqCtek8W8

Időpont: 2023. november 30. 12:00 órától – december 1. 14:00 óráig

Helyszín: Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ (1125 Budapest, Kútvölgyi út 2.) 24 órás intenzív együttgondolkodás, támogató közeg és izgalmas verseny ad lehetőséget új ötletek születésének.

Több tudományterület (egészségügy, informatika, fizika, menedzsment, szervezés, közgazdaságtan, szociológia, stb.) kapcsolódhat itt össze kiegészülve kommunikációs, jogi és kreatív szakterületekkel.

Szállás, Utazás

Honti Apartmanok – Visegrád

Kedvezményes wellness élmények DIÁKOKNAK: a Honti Apartmanok szálláshelyein és szállodánkban is elérhető!

Pihenj rá a közelgő vizsgaidőszakra és vágj bele friss fejjel a felkészülésbe, vagy éppen ellenkezőleg: ünnepeld meg a sikereket és ereszd ki a gőzt a zárthelyik, vizsgák és szigorlatok után nálunk! Nálunk a diákoké a főszerep: DIÁKKEDVEZMÉNNYEL foglalható hotelszobáink és apartmanjaink várnak!

Ajánlatunk részletei:

– szállás 2 fő részére akár 1 éjszakára is

– bőséges svédasztalos reggeli

– wellness részleg használata: beltéri úszómedence, pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, sókamra

– szélessávú wifi internetkapcsolat a szálloda egész területén – parkolás zárt (udvaron belüli) parkolóban

– szobai széf használata

– utazás napján a szobák elhagyását követően a vendégek wellness részlegünket 16 óráig díjmentesen használhatják.

Jegyzetek és fájlok helyett lazítás és wellness azokkal, akikkel a legjobban érzed magad! Ejtőzz barátaiddal, barátnőiddel vagy pároddal a jakuzzis Honti Apartmanok valamelyikében vagy a Hotel Honti wellness részlegében. Fedezd fel Visegrád ízeit, koccints mert vége van, vagy éppen mert még csak most kezdődik!

 

 

 

Egyéb Események

AgTech Summit Knferencia

Pár hét és jön az 🌱 Agtech SUMMIT konferencia, ahol fény derül a agrárforradalom hatásaira.

Megoldhatják-e önmagukban a digitalizációs eszközök a mezőgazdaság előtt álló kihívásokat? Mennyire tech a gazda? Mit hozhatnak a zöld technológiák?

Többek közt ezekre a kérdésekre is keressük a választ meghívott szakértő előadóink segítségével.

Úgy gondoljuk, hogy az intézményben tanuló hallgatók jelentős részét érdekelheti az esemény, ezért megköszönnénk ha megosztanátok velük eseményünk hírét.

Az helyszínre érkező első 40 regisztrálót megajándékozzuk.

Fb event: https://fb.me/e/VLg7hNgB

Biztosítsd helyed és regisztrálj: Konferencia a jövő agráriumáról – Agtech Summit 2023 Budapest