Pál Kinga Ágnes

bizottsági vezető

E-mail


Feladat, vízió:

A Szociális Bizottság felvilágosítást nyújt a megpályázható szociális ösztöndíjakkal kapcsolatban, illetve előkészíti a pályázatokat a Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottságnak elbírálásra.

Amennyiben bármilyen kérdésetek felmerül a pályázatokkal, az adatlap kitöltésével, a csatolandó dokumentumokkal kapcsolatban, forduljatok hozzánk bizalommal a hok.applications@semmelweis.hu címen keresztül.

Ha felkeltette az érdeklődésedet és szívesen bekapcsolódnál a bizottság munkájába, örömmel várunk.

Szociális ösztöndíjak

Ezen a mindig frissülő oldalon éritek el az aktuális pályázati kiírást és a csatolandó dokumentumok listáját. Megtalálhatjátok itt a kitöltési útmutatónkat, mintát néhány nyilatkozathoz és a GYIK-et is. A különböző szociális ösztöndíjakról is olvashattok egy kis összefoglalót. A rendkívüli szociális ösztöndíj pályázati adatlapja is itt érhető el.


A Bizottság tagjai

A hallgatók névvel ellátott mappái, amikben a havi közéleti beszámolók és a tisztségviselők pályázati dokumentumai találhatók, ezen a linken keresztül érhetők el az egyetemi hozzáféréssel rendelkezők számára. A keresősáv működik, annak segítségével könnyen megtalálhatók célzottan a beszámolók.
A külső lekérések automatizált biztosítása folyamatban van. Amíg ez nem elérhető, ezen a címen lehet a beszámolókat igényelni.

Báti Róza
Blahut Barbara
Cservenák Kamilla
Debreczeny Lilla Julianna
Dóka Tibor
Egle Luca
Farkas Lili
Franyó Noémi
Gál Petra
Heller Áron
Illés Eszter
Kiss Sarolta
Kovács Johanna
Kovács Karina
Mádi Vivien
Mészáros Mirtill
Miskovic Barbara
Nagy Imre Richárd
Nagyapáti Klára
Pálfi Fruzsina Karina
Putz Fanni
Rostás Dóra Noémi
Solymos Zolta
Szabó Gábor
Szabó Nikolett
Szin Regina