Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. július 28.
350845 Összes oltás

Ezen az oldalon különböző információkat osztunk meg a Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika és COVID ellátással kapcsolatban. Az alábbi bejegyzésekre kattintva érhető el a teljes szöveg.

Kérjük, hogy nagy értéket, pénzt ne tartsanak maguknál. A személyazonosító okmányaik másolatát tartsák csak maguknál. Megkérjük a hozzátartozókat, hogy amennyiben lehetséges a nagyobb értéktárgyakat, személyazonosító okmányokat vigyék haza.

Semmelweis Egyetem COVID-19 betegtájékoztató

Tisztelt Hozzátartozók!

Tisztelt Hozzátartozók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Egyetemünk vezetésének döntése alapján 2020.10.23-ától a koronavírusos, nem pszichiátriai betegek ellátóhelyévé vált a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának Balassa utcai épülete is. Belgyógyász, pulmonógus, kardiológus kollégák támogatásával mindent elkövetünk az általunk kezelt hozzátartozójuk gyógyulásáért. A járvány tovaterjedésének fékezése érdekében intézményünkben is látogatási tilalom van érvényben.

Ezért 2020.11.02-ától minden munkanapon 10:00-16:00 óra között információs telefonvonalat működtetünk, melyen munkatársaink készséggel fogadják hívásaikat és általános tájékoztatást nyújtanak.

A hívható telefonszám: 06/20-825-0703

Csomagot hozzátartozójuk számára az alábbiak szerint tudunk fogadni Klinikánk főbejáratánál. (Budapest VIII. Balassa utca 6.)

A pontos névvel és osztállyal ellátott csomagot naponta 8:00-20:00 óra között tudják leadni a főbejárat bal oldali portásfülkéjénél. Kérjük Önöktől a szabályos maszkviselés, a 2 méteres távolság, a bejáratnál kézfertőtlenítés betartását. Minden csomag címzetthez történő azonnali eljuttatásához elegendő dolgozói létszámmal nem rendelkezünk, ezért kérjük, hogy a csomag semmiképpen ne tartalmazzon azonnali fogyasztásra szánt és romlandó élelmiszert. A csomagokért Klinikánk felelősséget vállalni nem tud, kérjük, hogy pénzt, értéket ne tartalmazzanak.

Kérjük, hogy saját hozzátartozójuk és az őket ellátók megóvása érdekében náthás, influenzás vagy lázas, hasmenés,hányinger tüneteivel rendelkező hozzátartozó csomagot ne adjon át.

Reméljük, hogy segíteni tudjuk hozzátartozójukat abban, hogy javuló egészségi állapotban otthonukban Önökkel mielőbb személyesen találkozhassanak.

Köszönjük megértésüket!

dr Réthelyi János

igazgató

és a Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika munkatársai

Tisztelt Betegeink!

Kedves Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Egyetemünk vezetésének döntése szerint a Klinikánk épületében dolgozók 2020.10.22-étől fokozatosan a koronavírussal fertőzött betegek ellátásába kapcsolódnak be. A koronavírussal nem érintett betegeink további ellátása a Klinika Szent Rókus Tömbben található részlegében, annak kibővítésével folytatódik tovább.

Semmelweis Egyetem Szent Rókus Klinikai Tömb Pszichiátriai Osztály

Cím: Budapest, VIII. kerület  Gyulai Pál utca 2.

Az áthelyezésben érintett pszichiátriai betegek és szükség esetén hozzátartozójuk a kezelőorvostól kapnak tájékoztatást az őket érintő változásról.

Ambulanciánk és Nappali Kórházunk további működésének megszervezése folyamatban van, ennek eredményéről is tájékoztatni fogjuk Önöket. Addig kérjük, hogy szükség esetén forduljanak segítségért a lakóhelyük szerint területileg illetékes Pszichiátriai Gondozóhoz, vagy telefonon egyeztessenek kezelőorvosukkal, aki telefonos megbeszélést és e-receptfelírást továbbra is biztosítani fog Önöknek.

Reméljük, hogy a járványt Önökkel együtt, közös erővel – a kitartó, megfelelő maszkviseléssel, a 2 méteres távolságtartással és a gyakori, alapos szappanos kézmosással – mielőbb legyőzzük, és ismét a megszokott helyen és módon tudunk Önökkel találkozni.

Budapest, 2020.10.28.

 

dr Réthelyi János

egyetemi tanár

igazgató