Amennyiben fül-orr-gégészeti panasza van, hétköznapokon 9 és 14 óra között hívja a 06-20-8250722 telefonszámot.

Az előjegyzett időponttal bejelentkezés hétköznapokon: 9:00 – 14:00 óra között a Klinika magasföldszintjén (Szigony u. 36.)

Munkaszüneti napokon 00 – 24 óráig ügyeleti ellátás történik.

Klinikánk ambulanciájára érkező betegek a magasföldszinten található járóbeteg felvételi ablaknál (1.ablak) jelentkezhetnek be 9 és 14 óra között. A bejelentkezéshez TAJ- kártya, személyigazolvány és lakcímkártya szükséges.

Az ambuláns rendelési idő kezdete 9 óra, a betegek behívása előre egyeztetett időpontra történik, mely alól kivételt képeznek a sürgősségi ellátást igénylő betegek (vérző, fulladó betegek), kisgyermekek.

Az ambulancián egyidejűleg több rendelés folyik, ezért a várakozási idő eltérő lehet, amennyiben a betegek ambuláns rendelésre vagy kezelőorvosukhoz érkeztek vizsgálatra. A fizikális vizsgálatot követően a vizsgáló orvos dönt kiegészítő vizsgálatok (labor, audiológiai és képalkotó vizsgálat) szükségességéről. A vizsgálat végén a betegek ambuláns lapot kapnak, melynek átvételét aláírásukkal igazolják.

Az ambulancia ad helyet reggelente 06:30- 08:00 között zajló aneszteziológiai ambulanciának, mely előzetes időpontegyeztetéssel működik. A betegek az aneszteziológus orvosnak mutatják be az előzetesen kitöltött beleegyező dokumentumokat, elkészült leleteket.