2022. december 19-én, 10.00 órai kezdettel Dr. Gerber Gábor Dékán Úr és Dr. Németh Orsolya az Oktatási Centrum Igazgató Tanács soros elnöke   köszöntötte a Kar munkatársait évzáró ünnepségünkön, a FOK Oktatási Centrum Aulájában!

A Dékán megköszönte a kar minden munkatársának egész éves áldozatos munkáját mellyel a rangsorokban előkelő helyet ért el a Semmelweis egyetem fogorvostudományi képzése.

Ez az év sem volt könnyű  de mint korábban a járvány idején most is sikeresen zárhatjuk az összefogás a közös küldetés segítségével. Ez a csapatszellem az amely bátorít bennünket a jövő bizonytalanságai közepette is hogy biztosan meg fogjuk tudni oldani bármilyen kihívás ér bennünket a 2023 as évben A Dékán beszélt a következő év terveiről többek között a propedeutikai labor fejlesztéséről az Üllői út 18 alatti  ingatlannal bővülő digitális központ létrehozásáról.

Felhívta a figyelmet a Hálaadás fontosságára biztatta munkatársait hogy tegyék meg ezt az év zárásával, hiszen a tudomány is bizonyította ma már  hogy a boldog élet egyik fontos pillére ez a gyakorlat.  Áldott karácsonyi ünnepeket és boldog sikeres új évet kívánt mindenkinek.

Ezt követően Dr. Németh Orsolya igazgató asszony köszöntötte a megjelent kollégákat.

„Az eddig többé-kevésbé kiszámíthatónak tűnt világunkban hirtelen minden bizonytalanná vált. Napról napra élünk. Tervezünk, de mintha nem is terveznénk. Cselekszünk, döntéseket hozunk a legjobb belátásunk szerint, s közben tudjuk, hogy a valóság, amire a döntéseinket alapozzuk, a következő pillanatban talán egészen mást követel tőlünk,
Éber figyelemmel keresem, hogy mi az, amit nem szeretnék elveszíteni, szem elől téveszteni most. Érzékenységet a kiszolgáltatottak iránt, akik minket keresnek meg sokszor nemcsak egy periostitisszel, recesszióval, furcsa csálé fogakkal.
És egy csöppnyi derűt minden nap.  A bizalmat, hogy amit tenni tudok, annak értelme van. Az itt és most fontosságát. 
Ne feledkezzünk meg arról az üzenetről, amit karácsony szelleme hoz el nekünk,

Akárkik is vagyunk, bölcsek vagy képzetlenek, szegények vagy tehetősek, akármink is van, kis sajtocska vagy épp arany, – kerekedjünk fel, álljunk egymás mellé, mert csak az összetartásban, egymás elfogadásában tudunk mindig megújulni és megélni a mindennapi örömöt.”

 

 

 

Befejezésül Sarlós Sára színvonalas előadását hallhatták.

 

 

 

 

 

 

Áldott, békés ünnepeket kívánunk minden kedves munkatársunknak!!

 

Az ünnepségről készült fotók megtekinthetők itt: