A Fogorvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzata segíti a gólyák beilleszkedését és tanulmányok mellett számos kari programot is kínál a fogorvos hallgatóknak. Képviseli a hallgatók érdekeit, orvosolja a felmerülő problémákat.  Tovább a FOK HÖK honlapjára…

A Semmelweis Egyetem közismert pezsgő hallgatói életéről. Az itt tanulókat programok gazdag választéka várja, az elsőévesek gólyatáborától kezdve a különböző sportrendezvényeken át a Semmelweis Tavaszi Fesztiválig, s más kulturális programokig.

A kiterjedt nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően számos csereprogram is elérhető Európában és azon túl is. A rendkívül népszerű ERASMUS keretében számos európai uniós egyetem közül válogathatnak az érdeklődök.

Az egyetemen belül több hallgatói szervezet is működik, külön képviselete van például a külföldi hallgatóknak. A gólyák segítésére jött létre az Instruktor Öntevékeny Csoport, mely számos más programot is szervez, az egyes karok hallgatói  önkormányzatának munkáját pedig az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, az EHÖK fogja össze.