MEGHÍVÓ
A PTE BTK Demográfia és Szociológia Doktori Iskolája nevében tisztelettel hívjuk fel a figyelmét az Szociológia és Demográfia Doktorandusz Konferenciára
Időpont: 2016. október 19. (szerda) 9.00-17.00
Helyszín: Pécs, Zsolnay Negyed (Zsolnay Vilmos utca 16. E 25-ös épület)
A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán 2013-ban indult Demográfia és Szociológia Doktori Iskola Demográfus Műhelye, a Magyar Szociológiai Társaság vándorgyűléséhez (Pécs, 2016. október 20-21.) kapcsolódva első alkalommal rendezi meg Doktorandusz Konferenciáját, melyre szeretettel hívjuk meg a téma iránt érdeklődő doktoranduszokat.
A Konferencián két típusú előadás megtartására van lehetőség:

  • Aktuális kutatási eredményeket összefoglaló előadások
  • Doktori téma koncepcióját ismertető bemutatások

A tematikus szekciókat a beérkezett absztraktok alapján alakítjuk ki.
A jelentkezési lap beküldési határideje: 2016. szeptember 29., 22.00 óra
A szekció-üléseken 15 perces előadások megtartására van lehetőség, melyet 5 perces vita követhet. A referátumok írásbeli, szerkesztett változatát 2016. október 21-ig várjuk, maximum 20 000 leütés terjedelemben. A konferencia legjobb előadásaiból konferenciakötet készül, melynek kiadását a Pécsi Tudományegyetem Alapítványa támogatja
A szekcióbeosztást és a részletes programot a jelentkezőknek e-mailben küldjük el, valamint a http://szociologia.btk.pte.hu/doktori-iskola honlapon lesz elérhető.
A jelentkezési lapokat 2016. szeptember 29., 22.00 óráig a következő címre várjuk: mehringtoth.szilvia@gmail.com Mehring-Tóth Szilvia (DI szervező).
Jelentkezési lap innen letölthető
A Konferencia a PTE BTK Zsolnay Campusán kerül megrendezésre (http://www.zsolnaynegyed.hu/), mely magában foglalja az egyénileg rendezendő étkezés (http://roombistro.com/) és szállás (http://www.zsolnaynegyed.hu/tartalmak/Zsolnay_negyed_vendeghaz) lehetőségét is.
Szíves jelentkezésére számítva,
Prof. Spéder Zsolt
PTE BTK Demográfia és Szociológia Doktori Iskola vezető
 
Meghívó