Törzsképzési idő alatt teljesítendő kötelező tanfolyamok

Információk

A törzsképzési idő alatt teljesítendő törzsképzési (I., II.) és transzfúziós tanfolyamok, valamint a skill tréning időpontjáról a Szak- és Továbbképzési Központ azok esedékessége előtt legalább 45 nappal e-mailben értesíti a jelöltet, melyekre az értesítésben megadott módon az OFTEX online felületen regisztrálni kell.

A képzésben érintett szakorvosjelöltek egyéni kiértesítésével illetve a tanfolyamra való jelentkezés ügyintézésével kapcsolatban bővebb felvilágosítást a szakképzési referenseknél kaphatnak.

A tanfolyamokat érintő szakmai és egyéb kérdések esetén a „Tanfolyam szervezők elérhetőségei” fül alatt részletezett elérhetőségeken tudnak érdeklődni!

A tanfolyamok időtartama alatt a jelöltet a képzőhelynek fel kell mentenie a munkavégzés alól.

A tanfolyamokon a napi részvételt jelenléti íven ellenőrzik. A jelenléti íven csak saját orvosi pecséttel ellátott aláírást tudunk elfogadni, így kérjük, minden alkalomra hozza magával pecsétjét!

Különös tekintettel a fent leírtakra, felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelenléti íven szereplők nevének más személy által történő aláírása okirathamisításnak minősül, amely bűncselekmény és a törvény büntetni rendeli.

A fent megjelölt tanfolyamok létszámkerete limitált, ezt figyelembe véve az értesítésekor azon jelöltek részesülnek előnyben, akik a szakképzésük előrehaladtára tekintettel közelebb állnak a szakvizsgájukhoz.

FONTOS!
A limitált létszámkeretre tekintettel, kiemelten fontos, hogy kizárólag akkor regisztráljon, ha biztosan részt tud venni a tanfolyamon. Amennyiben a sikeres regisztrációt követően olyan körülmény merülne fel, mely esetén mégsem tud részt venni a tanfolyamon (pl. halasztás, szakváltás stb.), kérjük a megadott határidőig szíveskedjen lemondani. Ellenkező esetben, amennyiben a lemondása előzetesen nem történik meg és a tanfolyamon nem jelenik meg – anélkül, hogy előzetesen nyomós indokkal kimentette volna magát –, a soron következő ugyanazon témájú tanfolyamra csak várólistára kerülhet és csak abban az esetben tudunk helyet biztosítani amennyiben marad üres hely, melyről külön értesítést küldünk!

Elérhetőségek

Törzsképzési tanfolyam I.
Semmelweis Egyetem – Egészségügyi Menedzserképző Központ
Programkoordinátor:
Oszlánszki Zsófia
E-mail: oszlanszki.zsofia@semmelweis-univ.hu

 

Törzsképzési tanfolyam II.
Semmelweis Egyetem – Szak- és Továbbképzési Központ
Programkoordinátor:
Kiss Ádám
Email: kiss.adam@semmelweis-univ.hu

 

Skill tréning
Semmelweis Egyetem – Kísérletes és Sebészeti Műtéttani Intézet
A tréningre sikeresen feljelentkezettek részére a szervező részletes tájékoztatót küld a tréninget megelőző héten. Amennyiben a tanfolyam szakmai részével kapcsolatban merül fel kérdése, kérem keresse Dr. Ferencz Andrea egyetemi docens asszonyt (+ 36 20 666 3312; andrea.ferencz@gmail.com).
Bővebb információ: https://semmelweis.hu/mutettan/szakorvoskepzes/

 

Transzfuziológia tanfolyam
Országos Vérellátó Szolgálat
Oktatási előadó:
Csák Orsolya
Email: csak.orsolya@ovsz.hu
Telefon: +36 1 372 4420
Bővebb információ: http://www.ovsz.hu/kepzes/orvosi-transzfuzios-tanfolyam-94

Szakvizsga előtti kötelező tanfolyamok

A szakvizsga előtti kötelező tanfolyamok listája szakmánkénti bontásban IDE KATTINTVA tekinthető meg!

A szakvizsga előtt tanfolyamok megtekinthetők, és a jelentkezés leadható az OFTEX-en a Tanfolyam/Kongresszus és a Szakképzési tanfolyamok alatt találhat!