A Semmelweis Egyetem Szak- és Továbbképzési Központja az újabb első, valamint a ráépített szakképzések térítési díját az alábbiak szerint határozta meg:
– az egyetemünk alkalmazásában állók részére – az egyetem és/vagy a munkáltató érdekében végzett képzés esetében, tanulmányi szerződés kötése esetén – a képzés térítésmentes;
– az egyetemünk alkalmazásában álló részére, egyéni érdekből való jelentkezés esetén a képzési díj: 11.500,-Ft/hó;
– egészségügyi szolgáltatónál jogviszonyban álló szakorvosok részére a képzési díj: 23.000,-Ft/hó.

A 22/2012. (IX.14.) EMMI rendelet 9. számú mellékletében meghatározott szakpszichológusi ráépített szakképzésben részt vevők részére a képzési díj: 23.000,-Ft/hó.

A képzési díjról a számlát havonta, utólag, teljesítési igazolás alapján állítja ki a Szak- és Továbbképzési Központ, a jelentkezéskor leadott nyilatkozatban szereplő névre és címre. A MÁK 10032000-00282819-00000000 számlaszámra kell befizetni, hivatkozás /megjegyzés
rovatba: a nevet és a számlaszámot kell feltüntetni.

Felhívom szíves figyelmét, hogy a 162/2015. (VI.30.) Korm. rendelet 7. § (1) bekezdése értelmében „A jelölt a szakképzés képzési idejének egy részét külső képzőhelyen vagy a munkáltatótól eltérő egészségügyi szolgáltatónál a háziorvostan szakképzés kivételével akkor töltheti, ha az elsődleges képzőhely az adott szakgyakorlati elem teljesítésére nincs akkreditálva.”

A képzés legkorábbi kezdő időpontja személyes jelentkezés esetén a szakképzés megkezdéséhez szükséges összes dokumentum Szak- és Továbbképzési Központban történő leadásának napja, postai úton történő jelentkezés esetén pedig a postára adás időpontja. A jelentkezés elfogadásának feltétele a jelentkezési lap csatolandó mellékletek jegyzékében szereplő dokumentumok hiánytalan benyújtása. A Hirdetményben szereplő díjtételek a 2020. szeptember 15-ike után belépettekre vonatkozik.

Budapest, 2020. szeptember 01.

Dr. Nyirády Péter

Újabb elsőként megszerezhető