Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az Állami Egészségügyi Ellátó Központ meghirdette az érsebészeti második (vagy további) képzésben részt vevő szakorvosok Bakay Lajos Ösztöndíját.

Az ösztöndíjra a már egyéb szakvizsgával rendelkező, de jelenleg újabb szakvizsga megszerzése érdekében érsebészeti szakképzésben résztvevő szakorvosok, vagy olyan szakorvosok jelentkezhetnek, akik rendelkeznek már egyéb szakvizsgával, de vállalják, hogy 2019. október 1-jéig az érsebészeti képzést megkezdik.

Az ösztöndíj összege havi nettó 300.000 Ft a szakképzés ideje alatt.

Az ösztöndíjban részt vevő szakorvosoknak vállalniuk kell, hogy az érsebészeti szakvizsga megszerzését követően az ösztöndíj folyósításának megfelelő ideig teljes munkaidőben (vagy ezzel megegyező időtartamú tartamú részmunkaidőben) közfinanszírozott ellátás keretében végeznek érsebészeti tevékenységet.

A pályázatok benyújtásának határideje 2019. szeptember 16. 

A pályázatokat az ÁEEK részére szükséges beküldeni postai úton az alábbi címre: Állami Egészségügyi Ellátó Központ, Szakképzés Támogatási Főosztály, 1085 Budapest, Horánszky u. 24. A pályázatok személyesen is benyújthatók hétfőtől csütörtökig 8.00-16.30-ig, pénteken 8.00-14.00-ig az ÁEEK Szakképzés Támogatási Főosztályán, 1085 Budapest, Horánszky u. 24., II. emelet 202-es iroda.

A pályázattal kapcsolatos részletes információkat tartalmazó ösztöndíj kiírás, valamint a pályázati adatlap letölthető az ÁEEK oldaláról!