Kedves Kollegák!

A ceglédi Toldy Ferenc Kórház Kardiológiai Osztálya várja kardiológus, illetve belgyógyász rezidensek és szakorvosjelöltek jelentkezését!

Osztályunk a jelenleg Magyarországon működő kb. 15 elektrofiziológiai centrum egyike.

Évtizedek óta több ezer pacemaker, defibrillátor beültetést végeztünk és immáron egy évtizede elektrofiziológiai beavatkozásokat, radiofrekvenciás katéter ablációt is végzünk.

A kardiológiai betegellátás mellett osztályunkon belgyógyászati ellátás is folyik. Évekkel ezelőtt diabetológiai profilt is kialakítottunk az évtizedek óta meglévő és országosan elismert kardiológiai profilunk mellé.

Osztályunkon a mindennapi munka kivételesen jó hangulatban zajlik. Híján vagyunk a nagy centrumokban tapasztalható gyakori éjszakába nyúló munkának és a bizonyos jól ismert munkahelyi problémáknak is.  Úgy is tudunk magas szintű ellátást biztosítani, hogy betartjuk a 8 órás munkaidőt.

Lehetőség nyílik belföldön, ill. külföldön rendezett kongresszusi részvételre, tanfolyamok elvégzésére, ill. gyógyszervizsgálatokban történő részvételre is. Az ügyeleti munka átlagos terheltségi szinten van.  

Lakhatási támogatást is tudunk nyújtani.

Összegezve, a kardiológia, az aritmológia és a diabetológia területén centrumszintű ellátást, szakmaiságot tudunk biztosítani emberi körülmények között, baráti hangulatú kollektívában, plusz kereseti lehetőségekkel.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, kérlek, hívj az alábbi telefonszámon:

70-38-17-430

Baráti üdvözlettel:

                                                                                             Dr. Hajkó Erik

                                                                Ceglédi Toldy Ferenc Kórház Kardiológiai Osztály

                                                                                       osztályvezető főorvos

Cegléd, 2017.11.07.