A Szakambulancia gyógyító tevékenysége a felnőtt pszichoterápiás ellátás és serdülőrendelés, amelyek országos szinten is hiányt pótolnak.

A Szakambulancia keretein belül egyéni- és csoportterápiák érhetők el a bizonyítékon alapuló gyógyítás szellemében: egyéni és csoportos kognitív viselkedésterápiák, szupportív, relaxációs, mindfulness alapú, valamint metakognitív terápiák.

Szakmai profilok bemutatása: Az alábbi felnőttkori pszichés zavarok pszichoterápiás kezelése tartozik a Klinikai Pszichológia Tanszék Szakambulanciájának profiljába, ezért ilyen problémákkal küzdő páciensek jelentkezését tudjuk fogadni:

A serdülő és ifjúkorban jelentkező pszichés zavarok: szorongásos zavarok, depresszió, fejfájás, szomatizációs zavarok. A Serdülő Szakambulancia aktuális működéséről kérjük, telefonon érdeklődjön!

A Szakambulancia profiljába nem tartozó pszichés zavarok: pszichotikus zavarok, addiktológiai kórképek, akut krízisek, személyiségzavarok, bipoláris zavar.

Az egyéni terápiás módszereket csoportos módszerek egészítik ki:

A jelentkezéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és válaszokat összegyűjtöttük a gyakori kérdések (GYIK) menüpont alatt.

Szakambulanciánkra való bejelentkezéshez szakorvosi (pszichiáter) beutaló szükséges! 

Elérhetőség

1091 Budapest, IX. Üllői út 25. I. emelet Tel: 459-1493, klinpszicho.szakamb@semmelweis.hu

Betegfelvétel hétköznapokon munkaidőben (8.00-16.00 között)

Szakambulanciánkra való bejelentkezéshez szakorvosi (pszichiáter) beutaló szükséges, melyet kérjük a klinpszicho.szakamb@med.semmelweis-univ.hu email címre elküldeni.

A Szakambulancia gyógyító tevékenysége a felnőtt pszichoterápiás ellátás és serdülőrendelés, amelyek országos szinten is hiányt pótolnak.

A Szakambulancia keretein belül egyéni- és csoportterápiák érhetők el a bizonyítékon alapuló gyógyítás szellemében: egyéni és csoportos kognitív viselkedésterápiák, szupportív, relaxációs, mindfulness alapú, metakognitív terápiák, továbbá rendszerszemléletű családterápiák.

Szakmai profilok bemutatásaAz alábbi felnőttkori pszichés zavarok pszichoterápiás kezelése tartozik a Klinikai Pszichológia Tanszék Szakambulanciájának profiljába, ezért ilyen problémákkal küzdő páciensek jelentkezését tudjuk fogadni:

serdülő és ifjúkorban jelentkező pszichés zavarok: szorongásos zavarok, depresszió, fejfájás, szomatizációs zavarok. A Serdülő Szakambulancia aktuális működéséről kérjük, telefonon érdeklődjön!