Kedves Volt Hallgatóink!

A Klinikai Pszichológia Tanszék 2022.június 10. pénteken 14 órakor ünnepli a Semmelweis Egyetemhez csatlakozásának 20. évfordulóját. Szeretettel hívjuk korábbi hallgatóinkat, hogy vegyenek részt az ünnepi rendezvényen→, hogy személyesen is találkozhassunk és együtt ünnepelhessünk.

Az évforduló apropóján szeretnénk erősíteni a szakmai összefogást, és létrehozni a tanszéki Alumnit.  Természetesen a részvétel nem kötelező, de jó lehetőséget biztosítana arra, hogy legalább egy hírlevél formájában tarthassuk a kapcsolatot:

 • Az Alumni tagjainak alkalmi hírlevél formájában tájékoztatókat küldenénk a Tanszék eseményeiről, képzéseinkről, rendezvényeinkről.
 • Az Alumni szakmai fórumként is működne, így Tanszékünk is visszajelzést kaphatna az itt végzettek szakmai útjáról, illetve korábbi hallgatóinknak is lehetősége lenne szakmai útjuk során szerzett tapasztalataik, nézeteik megosztására ezzel segítve képzéseink fejlesztését.
 • Továbbá Szakambulanciánkra rendszeresen futnak be megkeresések az ország számos pontjáról. Az Alumni lehetőséget biztosítana egy szakmai hálózat létrehozására. Az Alumni tagjai amennyiben megosztják elérhetőségüket, nyilvános szakmai adataikat, bekerülnének a szakmai hálózatba. Bízva az az itt végzettek magas szintű szakmai kompetenciáiban, mi is lehetőséget kapnánk arra, hogy megfelelő szakemberek felé irányíthassuk a pácienseket, akiket Szakambulanciánkon nem tudunk ellátni.

Az évforduló kapcsán szeretnénk tájékozódni ki mit csinál, hol dolgozik és mennyire használja az itt tanultakat, amióta elvégezte a klinikai szakpszichológus szakképzést. Ezért nagyon kérjük, hogy töltse ki néhány kérdésből álló kérdőívünket, ami csak pár percet vesz igénybe. Amennyiben szeretne a “Semmelweis Egyetem, ÁOK, Klinikai Pszichológia Tanszék Alumnijának” tagja lenni, kérjük, jelölje a kérdőíven!

  Alumni jelentkezési lap

  ÁLTALÁNOS SZAKMAI ADATOK

  AMENNYIBEN SZERETNE BEKERÜLNI A SZAKMAI HÁLÓZATBA:

   

  Köszönjük, hogy időt szánt a kérdések kitöltésére! Reméljük, hogy június 10-én személyesen is találkozunk!

  Semmelweis Egyetem, ÁOK, Klinikai Pszichológia Tanszék