Az egyetem Tehetséggondozó Tanácsának titkársági feladatait, valamint Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program szervezési és koordinációs feladatait egy erre a célra felállított iroda (az egyetem Tehetségpontja) látja el. A Tehetségpont tevékenységét az egyetem Tehetséggondozó Tanácsa irányítja és felügyeli.

Az egyetem Tehetségpontján a kapott képzési lehetőségeknél többre vágyó hallgatók személyes tanácsokat (gyakorlati, és életvezetési tanácsokat) kaphatnak. A Tehetségpont létezéséről, az általa nyújtott lehetőségekről az egyetemre felvett hallgatókat általában, de közülük a tehetséges hallgatókat különösképpen informálja. A Tehetségpontnál az egyetem többletlehetőségekre vágyó hallgatói kezdeményezhetik személyes meghallgatásukat.

Tehetségpont elérhetőségei:

Cím:1089 Budapest, Orczy út 2-4.
Nagyvárad téri Elméleti Tömbben a Hallgatói Centrum földszintjén

Szluka Beáta, koordinátor
Telefon/Fax: 459-1500/56352 mellék
Email: office.kerpel@gmail.com

szulka beátaSzluka Beáta

Rövid önéletrajz:
BDF-BTK Művelődéstudományi és Kommunikáció Tanszék, protokoll szakirányán végzett. ELTE-kínai tanszékén tanult sinológiát, kínai nyelvet. Kínai, olasz állami középfokú nyelvvizsgával rendelkezik. A Pécsi Tudományegyetemen Kulturális Örökség Tanulmányok szakember diplomát szerzett 2016-ban. Ezelőtt a Kínai Nagykövetségen dolgozott, tolmácsolási, szervezési és titkári feladatkörben. Szabadidejében klasszikus balett és modern táncokkal foglalkozik napi szinten. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem régész szakos levelező hallgatója.

Molnárné Mózsik Erika, titkársági szakértő
Telefon/Fax: 459-1500/56352 mellék
Email: office.kerpel@gmail.com

Rövid önéletrajz:

A Budapesti Tanítóképző Főiskolán végzett, népművelés specializációval. Tehetséggondozó szakmódszertanos pedagógus. Egy VIII. kerületi iskolában dolgozott tanítóként. Több, mint tíz éven át vezetett egy civil szervezetet. Ennek keretein belül, okleveles grafológusként segítette egyéni tanácsadásokon és állásbörzéken a pályaválasztás előtt álló általános-, középiskolás, valamint a felsőoktatásban tanuló fiatalokat. Szabadidejében kirándul, utazik, színházba jár.