Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. szeptember 23.
391128 Összes oltás

Az egyetem Tehetséggondozó Tanácsának titkársági feladatait, valamint Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program szervezési és koordinációs feladatait egy erre a célra felállított iroda (az egyetem Tehetségpontja) látja el. A Tehetségpont tevékenységét az egyetem Tehetséggondozó Tanácsa irányítja és felügyeli.

Az egyetem Tehetségpontján a kapott képzési lehetőségeknél többre vágyó hallgatók személyes tanácsokat (gyakorlati, és életvezetési tanácsokat) kaphatnak. A Tehetségpont létezéséről, az általa nyújtott lehetőségekről az egyetemre felvett hallgatókat általában, de közülük a tehetséges hallgatókat különösképpen informálja. A Tehetségpontnál az egyetem többletlehetőségekre vágyó hallgatói kezdeményezhetik személyes meghallgatásukat.

Tehetségpont elérhetőségei:

Cím:1089 Budapest, Orczy út 2-4.
Nagyvárad téri Elméleti Tömbben a Hallgatói Centrum földszintjén

Szluka Beáta, koordinátor
Telefon/Fax: 459-1500/56352 mellék
Email: office.kerpel@gmail.com

szulka beátaSzluka Beáta

Rövid önéletrajz:
BDF-BTK Művelődéstudományi és Kommunikáció Tanszék, protokoll szakirányán végzett. ELTE-kínai tanszékén tanult sinológiát, kínai nyelvet. Kínai, olasz állami középfokú nyelvvizsgával rendelkezik. Ezelőtt a Kínai Nagykövetségen dolgozott, tolmácsolási, szervezési és titkári feladatkörben. Szabadidejében klasszikus balett és modern táncokkal foglalkozik napi szinten, a történelem, opera, színház, íjászat, kirándulás érdekli.