Az alábbiakban olvashatják Sándor István, az Eötvös József Gimnázium tanárának köszönőlevelét a szeptemberi egyetemlátogatás kapcsán

Kedves Beáta!

Köszönjük szépen, hogy lehetővé tették számunkra az egyetem meglátogatását. Őszintén mondom, a német kollégák is és a gyerekek is le voltak nyűgözve, azon a véleményen voltak, hogy rendkívüli lehetőség volt ez az egyetlátogatás számukra; és mindenkinek igazán nagy élmény volt. Különösen, hogy német nyelven kaptak értékes információkat az SE áltálanos és sokszínű orvosképző és tudományos tevékenységéről és az egyes intézetek hétköznapi kutató munkájáról egyaránt.

Hálával tartozom Ligeti Erzsébet Professzor Asszonynak és Kellermayer Miklós Professzor Úrnak, mind Dr. Szabó Attila titkár úrnak, hogy partnerként tekintettek ránk, és segítették ennek az eseménynek a megvalósulását.
Köszönjük Murvai Ünigének, Dr Bánky Nórának és Kolonics Ferencnek a tájékoztatást és az intézeti kalauzolásokat.
És nemkülönben Önnek jár köszönet a sok munkáért , amit a látogatás megvalósulásáért tett.

A Robert Bosch Gimnáziummal 26 éve vagyunk parneriskolák, az iskola Gerlingenben (Stuttgart vonzáskörzete) található. Idén 23 diák és két kísérőtanár érkezett 1 hétre hozzánk. Az idei partnerkapcsolat központi témájának a (külföldi) továbbtanulási lehetőségeket választotta közösen a két partneriskola német mk-e. Ennek keretében került sor a SE látogatására is.

Még egyszer köszönöm!
Üdvözlettel:
Sándor István