Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. november 28.
543542 Összes oltás

Tisztelt Leendő Kollégák!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Semmelweis Egyetem Kerpel-Fronius Tehetséggondozó Programjának keretein belül idén először rendezi meg partnerközépiskolák diákjai számára online ismeretterjesztő előadássorozatát, a Junior Akadémiát, melynek fővédnöke – és egyben első előadója – Prof. Dr. Merkely Béla, egyetemünk rektora lesz.

A Junior Akadémia első előadásának központi témája – a Semmelweis Egyetem bemutatása mellett – a 2024-től esedékes felvételi rendszerről való tájékoztatás lesz. Azért, hogy a leendő kollégák és az iskolák az ehhez kapcsolódó fontos információkról mihamarabb tájékoztatást kaphassanak, az első online előadásra különleges időpontban, 2022.12.01-én, csütörtökön délelőtt 11:00-kor kerül sor, a további előadások havonta egyszer a délutáni órákban lesznek.

A programsorozat előadásain megismerkedhetnek

  • a 2024-től esedékes egyetemi felvételi rendszer átalakulásáról szóló tervekkel,
  • az egyetem karainak működésével, munkájával és újdonságaival, melyről a karok Dékánjai fognak beszámolni,
  • az egyetemünkön zajló kimagaslóan érdekes tudományos kutatásokkal és innovációkkal, mindezt a legkiválóbb oktatóink előadásában.

Fontos tudnivalók:

Az előadássorozat 2022.12.01-én, csütörtökön délelőtt 11:00-kor veszi kezdetét.

A további előadások havonta, az első alkalom kivételével, 15-16 órától (a délutáni fakultációs időkhöz igazítva) kerülnek megrendezésre, a pontos időpontokat a nyitóelőadás után tesszük közzé.

Az eseményt online, Zoom-on keresztül fogjuk közvetíteni.

Résztvevők: partner középiskoláink elsősorban 11-12. évfolyamos diákjai és az érdeklődő (fakultációválasztás előtt álló fiatalabb) diákok valamint tanár kollégák.

Az előadásokon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A belépéshez szükséges Zoom-linket a regisztrációban megadott e-mail címre fogjuk megküldeni.

Regisztrálok

Sok szeretettel várjuk Önöket a Junior Akadémia programsorozaton!

Üdvözlettel:
Kerpel-Fronius Tehetséggondozó Program