Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. november 28.
543542 Összes oltás

Nemzetközi Nyári Egyetem

A jubileumi év első programja a szeptember 1-2. közötti Nemzetközi Nyári Egyetem. Az idei immár a negyedik Nyári Egyetem, ám most rendezik meg először nemzetközi programként, a Semmelweis International 40 tiszteletére. A magyar és az angol nyelvű események párhuzamosan folynak majd az Elméleti Orvostudományi Központ előadótermeiben. A hagyományokhoz híven ezúttal is változatos előadásokkal, izgalmas beszélgetésekkel várják az érdeklődőket. További információ és az esemény programja itt található.

Tanévnyitó

A hivatalos és ünnepélyes nyitóprogram a szeptember 3-i tanévnyitó, amely a kurrikulum része; itt tesznek fogadalmat három nyelven az elsőéves hallgatók.

Semmelweis Symposium

Az egyetem legmagasabb presztízsű tudományos eseménye, a Semmelweis Symposium az idei évben szintén a Semmelweis International 40 része lesz, és a témák széles skáláját öleli fel. A kiemelt előadók nemzetközileg elismert szakértők, a Semmelweis Egyetem „öregdiákjai” és vezető munkatársai lesznek.

Nemzetközi Online Nyílt Napok

2023 elején Nemzetközi Online Nyílt Napok keretében ismerhetik majd meg az érdeklődő hallgatók az egyetem idegen nyelvű képzéseit.

Kultúra és sport

Az eseménysorozat kiemelkedő kulturális programja a Medikus Zenekar 2023 tavaszára tervezett jubileumi koncertje, amely német zenész medikus hallgatók részvételével valósul meg.

A programok közül a sport sem marad ki: 2023. március 31. és április 2. között a Medikus Kupa házigazdája a nemzetközi jubileumot ünneplő Semmelweis Egyetem lesz.

További programok a Semmelweis International 40 folyamatosan bővülő eseménynaptárában olvashatók.