Az Erasmus+ az Európai Unió oktatást, képzést, ifjúságügyet és sportot támogató programja, amelyre pályázatot intézmények nyújthatnak be, az egyéni részvétel ezeken keresztül valósulhat meg. Az Egyetem TEMPUS Közalapítványhoz benyújtott pályázata a 2023. július 1-től 2024. július 31-ig megvalósuló – szakmai gyakorlati célú – tanulmányutak anyagi támogatásáról szól.

Az ERASMUS+ SZAKMAI program keretében kiutazó hallgatók legalább 2 hónapot (minimum 60 napot) és legfeljebb 4 támogatott hónapot tölthetnek el európai egyetemen/kórházban vagy egyéb egészségügyi intézményben. A gyakorlat időtartamának kiszámításakor figyelembe kell venni, hogy egy hónap=30 nap (nem 28) és a gyakorlatnak minimum 60 naposnak kell lennie.

A pályázati jelentkezést az Egészségügyi Közszolgálati Kar Digitális Egészségtudományi Intézetében lehet személyesen vagy postai úton (1094 Budapest, Ferenc tér 15.) vagy elektronikus úton (info.dei@public.semmelweis-univ.hu) leadni a pályázat megjelenésétől 2023. szeptember 1-én (péntek) 12 óráig.

Pályázati felhívás és útmutató

Pályázati adatlap