Szent György napja április 23-ra esik Angliában, bár nem hivatalos ünnep. Ő az angolok védőszentje, pedig nem is volt angol, sőt valószínűleg nem is volt köze Angliához. Életét mélyen átszövik a legendák, ezek egyik a sárkány legyőzésének története.
Szent György emlékére 5 fordulós vetélkedőt szervezett az angol nyelvi munkaközösség és  9.b , mely során a tanulók QR kódok segítségével elolvasták Szent György legendáját, sárkányjelmezt készítettek, karaoke show keretén belül a Süsü a sárkány c. mese betétdalával bizonyíthatták a virtuózokbeli képességüket.
Ám ezzel még nem ért véget a viadal, hiszen ki kellett tölteni egy angol nyelvű online tesztet Szent Györgyről illetve fake sör ping-pong (nem volt sör) bajnokságon is meg kellett mutatni ügyességüket az alagsorban.
A hatalmas küzdelemben a 11.C osztály 2 kiváló tanulója nyert magas fölénnyel, 2. helyezést ért el a 10. b. és 3. helyen futott be a 10.a.
Mindenkinek résztvevőnek köszönjük, hogy jelenlétével megtisztelte a versenyt a 9.b-nek pedig a szervezést, a lebonyolítást valamint az ajándékok átadását.

A beszámolót és a szervezést köszönjük Howle Zita tanárnőnek!