Az alábbiakban a pedagógia szakos osztályunk (10.D) élménybeszámolóit olvashatják a tavaly nyári osztálykirándulásról.

A 9. D osztály első nap Gödöllőre, a második nap pedig a Pálvölgyi cseppkőbarlangba kirándult.

„Első nap Gödöllőn voltunk a Királyi Kastélyban. Az idegenvezetés közben nagyon sok információt tudtunk meg. Maga a kastély szép volt és a sétát is sokan élvezték a kastélykertben. Később fagyiztunk a belvárosban.

Második nap a Pálvölgyi cseppkőbarlangban voltunk. A meredek lépcsőn mindenkinek kicsit csúszós volt. Sok érdekes cseppkövet láttunk. Az egyik barlangrésznél lekapcsolták a lámpákat, ezzel mutatták meg, hogy milyen sötét is van igazából a barlangban. Az esküvőteremben zenét hallgattunk.

Az osztálykirándulást mindannyiunk számára nagyon érdekes volt. „

„Jól éreztem magam. Nekem személy szerint jobban tetszett a Gödöllői Királyi Kastély. A cseppkőbarlang sem volt rossz, csak nagyon hideg volt és fáztam. De összesítve mind a kettőt szerettem és jó élmény volt. „

„Nagyon jól éreztem magam. Nagyon tetszett a Gödöllői Kastély, mert nagyon érdekesnek találtam. A cseppkőbarlang is jó volt, érdekes.”

„Jól éreztem magam, nagyon jó volt látni Gödöllőn a kastély szépségét és hallani a történelmi hátterét is. A cseppkőbarlangban is jól éreztem magam, szívesen maradtam volna még, érdekes volt, hogy alakulhat ki a cseppkő.”

„Ebben az évben az osztálykirándulások csodálatosak voltak. Lehetőségünk nyílt összebarkácsolódni és jobban megismerni az osztályt. Megismertük a tanárnőt és még finom sütit is sütött nekünk.”

„Szerintem a cseppkőbarlang volt a legjobb. Érdekes volt számomra és tök sokat nevettem az embereken, mikor jöttek fel a létrán. Én is párszor elcsúsztam és attól volt olyan jó.” 

„Imádom ezt az iskolát, mert végre lettek igazi barátaim és kedves tanárnőm. Nagyon jól éreztem magam mind az osztálykiránduláson, mind az óvodában.”