Az idei évben első alkalommal kerül megrendezésre egy olyan egészségfejlesztési és egészség-gazdaságtani kongresszus, melyen a különböző egészségügyi karok hallgatói együtt gondolkodhatnak a modern egészségügy problémáin és azok megoldásain.

Célunk, hogy a hallgatók tájékozottak legyenek olyan témákban is, amelyek ugyan jelenleg nem szorosan az egyetemi kurrikulum részei, azonban nélkülözhetetlen a későbbi egészségügyi pályafutásuk során. Ilyen témák az egészségfejlesztés, egészség-gazdaságtan, digitális egészségügy, valamint a népegészségügy. Ezen célból hoztuk létre a Semmelweis Egyetem minden hallgatójának szóló COHERE Egészségfejlesztési és Egészség-gazdaságtani Kongresszust, amelyet idén 2019. május 11-én rendezünk meg.

Délelőtt különböző plenáris előadásokon, workshopokon vehettek majd részt, délután pedig szakmai fórum és állófogadás vár majd titeket.

A kongresszus idén először kerül megrendezésre, így ezen különleges alkalomból a részvétel ingyenes! Szeretettel várunk minden egészségügyi hallgatót.

A belépő az alábbiakat tartalmazza:

  • részvétel a kongresszus programjain, valamint az azt követő egészségfejlesztési szakmai fórumon
  • ebéd, valamint lezáró állófogadás
  • kávészünetek
  • Welcome-csomag

A pontos programmal hamarosan jelentkezünk!

A regisztráció az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges:
https://forms.gle/vvr6rTZrHqB9Qs2p9

Jelentkezési határidő: április 28. éjfél.

Bármilyen kérdés esetén keressetek minket a cohere.boe@gmail.com címen!

          •