Miért érdemes belépned a BOE-ba?

Tagként lehetőséged van kiképződni és továbbképződni a hét általunk tartott prevenciós témakörben (ezekről a prevenció fül alatt olvashatsz), majd interaktív órákat tartani középiskolásoknak, akár a volt sulidban is. A középiskolákon kívül óvodákba is járunk Teddy Maci foglalkozásainkkal, tagként ebbe is lehetőséged lesz bekapcsolódni. A prevenciós órákon kívül számos egészségnap, világnap, a Semmelweis Egészségverseny szervezésében is részt vehetsz. Emellett lehetőséged lesz az egyesület karitatív tevékenységeibe is bekapcsolódni a BOE Emberjogi szekciója révén. A viszonylag frissen alakult Sportszekciónkban pedig lehetőséged van egy sportos és egészségtudatos közösség részévé válni.

Az egyesületben végzett tevékenységeidért BOE pontokat kapsz majd. Ezeket szakmai és tudományos külföldi cseregyakorlatokra használhatod fel (ezekről itt olvashatsz). A cseregyakorlatok mellett tagként Twinningeken is részt vehetsz, ezekről itt találsz információt.

Hogyan válhatsz taggá?

A belépéshez először is ki kell töltened a tagsági kérelmet, ezt ezen a linken találod.
A kitöltés után kapni fogsz egy e-mailt, amiben benne lesz egy számla és a BOE bankszámlaszáma. Erre a bankszámlaszámra kell utalni az éves tagdíjat (2000Ft). 
A tagbelépés akkor lesz végleges (a profilod akkor lesz aktiválva) ha elutalod az éves tagdíjat (2000Ft) a megadott bankszámlaszámra.

A tagságod véglegesítése után kapni fogsz egy e-mailt amiben a legfontosabb információkat szedtük össze nektek a tagságotokkal kapcsolatban. Ekkor kapod meg a hozzáférésedet is a hallgatói weboldalon lévő profilodhoz, ahol a pontjaidat tarthatod számon, illetve az eseményekre is itt tudsz majd jelentkezni.

Ha bármilyen kérdésed van fordulj hozzánk bizalommal akár facebookon keresztül, akár e-mailben a boe@humsirc.hu e-mail címen!