A IX. Semmelweis Egészségversenyre a jelentkezési időszak lezárult!

 

Részletes tájékoztató a regisztráció egyes lépéseiről:

Regisztrációs űrlap

 

 

 

Fizetés menete

Fizetés menete

Regisztráció után csak azokat értesítjük e-mailben, akiknek hiba csúszott a regisztrációjába, de díjbekérő akkor is érkezik! Mi addig segítünk, hogy mi volt a baj a regisztrációnál. A díjbekérő a regisztráció után egy pár napot csúszhat. Nem baj hogyha csak IBAN szám van a díjbekérőn, ebben a formában is lehet utalni. 

Belföldi utaláskor a HU-t nem kell hozzáírni az IBAN számhoz! A legfontosabb, hogy az IBAN szám legyen helyes az utalásnál!

 

Mi is az az IBAN?

Az IBAN (International Bank Account Number) nemzetközi számlaszám, amelynek hossza és felépítése országonként eltérő, viszont minden esetben az adott ország ISO 1366 szabvány szerinti kódjával kezdődik. Magyarországon a nemzetközi bankszámlaszám az alábbi szabályok alkalmazásával került kialakításra: * az első két karakter Magyarország ISO 1366 szabvány szerinti országkódja: HU; * a 3–4. karakter az ellenőrzőszám; * az 5–28. karakteren a belföldi pénzforgalmi jelzőszám.

 

Néhány további fontos információ az utalásról: 

 

Csak akkor utaljon a jelentkező, ha megérkezett a díjbekérő!

 

A kedvezményezett neve: Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete

A kedvezményezett bankszámlaszáma: 10400205-00013756-00000002

Közlemény rovat: Az emailben kapott díjbekérő sorszáma

Továbbá, ha a kedvezményezett neve nem fér ki, akkor annyit szükséges beírni, amennyi kifér! Ha az e-mailben kapott bankszámlaszámra történik az utalás, akkor az ottani bankszámlaszám HU56-tal kezdődik, de azt nem kell beírni, amennyiben Magyarországról történik az utalás (csak a fent megadott 104…. bankszámlaszámot)! Kérjük, bankszámlaszám beírására fokozottan figyeljenek (inkább legyen kétszer ellenőrizve), mert rossz helyre utalt pénzért az egyesület nem tud felelősséget vállalni!

Szükséges dokumentumok

 

Dokumentumok

A jelentkezési formba szükséges a kitöltött, aláírt Adatvédelmi nyilatkozat feltöltése is pdf formátumban minden csapattagtól! Ennek megléte feltétele a versenyre való regisztrációnak!

 

A) 18 év alatti versenyző esetén szülői beleegyezés szükséges! (az ehhez szükséges nyilatkozat itt tölthető le!)

(Segítség a nyilatkozat kitöltéséhez!)

 
B) 18. életévét betöltött versenyző esetén az Adatkezelési nyilatkozat és az ehhez csatolt lefényképezett személyazonosító igazolvány két oldala szükséges! (az ehhez szükséges nyilatkozat itt tölthető le!)
 

A form kitöltése után 1-2 napon belül (nem automatikusan) érkezik egy díjbekérő a kapcsolattartó e-mail címére, ennek befizetésével válik a nevezés érvényessé.