Kedves BOE tagok!

Jelenleg a következő pozíciók betöltetlenek:

  • Külügyi elnökhelyettes,
  • Ellenőrző bizottság

A jelenleg üres tisztségekre pályázatot írunk ki, az új tisztségviselőket a Közgyűlés választja meg az érvényes pályázatot benyújtott jelöltek közül.

A beérkezett pályázatokat itt találod
 
Érvényes pályázatnak minősül az a pályázat, amely tartalmazza a jelölt önéletrajzát, az Egyesületben végzett korábbi munkáját, fő célkitűzéseit és megvalósítandó terveit a következő időszakra vonatkozóan, valamint amelyet 2017. április 12., csütörtök 23:59 beadási határidő előtt elektronikusan az Egyesület hivatalos e-mail címére (boe@humsirc.hu), valamint papír alapon, a jelölt aláírásával ellátva az Egyesület székhelyére a BOE Elnökség feliratú fakkba (1089, Budapest, Nagyvárad tér 4. Hallgatói Centrum) eljuttattak. Az érvényesnek megítélt pályázatokat a pályázati határidő lejárta után tesszük közzé.

Ezúton szeretettel meghívunk következő, 2018. április 21-én, szombaton 18:45-ös kezdetű Közgyűlésünkre, melyet a BOE irodában tartunk (1094 Budapest, Ferenc tér 15., alagsor) az alábbi napirendi pontokkal:

  1. Tisztségviselők megválasztása
  2. Működési irányelvek elfogadása
  3. Egyéb

Határozatképtelenség esetén a Közgyűlést 2018. április 21-én, szombaton 19:00-ás kezdettel hívom össze, azonos helyszínen, azonos napirendi pontokkal, amely a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

Sok szeretettel várjuk minden tagunkat!

Üdvözlettel,
Kerkovits Nóra Melinda                           
BOE Elnök 2017/2018