Kedves BOE tagok!

Jelenleg az EMSA National Coordinator, a Kommunikációs és kapacitásfejlesztési elnökhelyettes (VPC) és a Külügyi elnökhelyettes (VPE) poszt, valamint az Egészségtudatos táplálkozási koordinátor és kettő Elsősegély-nyújtási és oktatásügyi koordinátori poszt is betöltetlen. A jelenleg üres tisztségekre pályázatot írunk ki, az új tisztségviselőket a Közgyűlés választja meg az érvényes pályázatot benyújtott jelöltek közül.
 
Érvényes pályázatnak minősül az a pályázat, amely tartalmazza a jelölt önéletrajzát, az Egyesületben végzett korábbi munkáját, fő célkitűzéseit és megvalósítandó terveit a következő időszakra vonatkozóan, valamint amelyet 2017. február 12., hétfő 23:59 beadási határidő előtt elektronikusan az Egyesület hivatalos e-mail címére (boe@humsirc.hu), valamint papír alapon, a jelölt aláírásával ellátva az Egyesület székhelyére a BOE Elnökség feliratú fakkba (1089, Budapest, Nagyvárad tér 4. Hallgatói Centrum) eljuttattak. Az érvényesnek megítélt pályázatokat a pályázati határidő lejárta után tesszük közzé. Az érvényesnek megítélt pályázatokat a pályázati határidő lejárta után tesszük közzé.

Ezúton szeretettel meghívunk következő, 2018. február 15-én, csütörtökön 17:45-ös kezdetű Közgyűlésünkre, melyet az EOK-ban tartunk az alábbi napirendi pontokkal:

  1. Alapszabály módosítás
  2. Tisztségviselők megválasztása
  3. Egyéb

Határozatképtelenség esetén a Közgyűlést 2018. február 15-én, csütörtökön 18:00-ás kezdettel hívom össze, azonos helyszínen, azonos napirendi pontokkal, amely a megjelentek számától függetlenül határozatképes. A Közgyűlés pontos helyszínéről később tájékoztatunk Benneteket.

Sok szeretettel várjuk minden tagunkat!

Üdvözlettel,
Kerkovits Nóra Melinda                           
BOE Elnök 2017/2018