Tisztelt Hallgatók!

 

Új, szabadon választható tantárgyként harmadik alkalommal kerül meghirdetésre az “Arc esztétikai beavatkozásai és plasztikai sebészete című előadássorozat.

 

A tantárgy előadási során olyan naprakész terápiás lehetőségeket és módszereket mutatunk be, melyek más egyetemi tantárgyak keretében nem vagy alig kerülnek tárgyalásra, egyes elemeit pedig később esetleg csak térítéses esztétikai és plasztikai kurzusokon oktatják, annak ellenére hogy a modern orvoslásban egyre elterjedtebb beavatkozásokról van szó. Egy – egy előadás keretében foglalkozunk a különböző arcesztétikai beavatkozásokkal (botulinum toxin kezelés, kontúrtechnikák, facelift, arcközépemelés), valamint a fej – nyak régió egyes részeinek rekonstrukciós sebészetével, a tumorok okozta defektusok, a craniofaciális fejlődési rendellenességek, a posttraumás arcdeformitások helyreállítási lehetőségeivel.

A tantárgy keretében hetente egy 45 perces előadásra kerül sor az Arc- Állcsont – Szájsebészeti és Fogászati Klinika előadótermében (Mária utca 52). A tantárgy az utolsó előadás alkalmával írásbeli tesztvizsgával zárul. Jelentkezési lehetőséget a Neptun-rendszeren a tárgyfelvételi időszakban biztosítunk.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk kurzusunkon!

Üdvözlettel:

Dr. Vaszilkó Mihály

plasztikai sebész,arc-állcsont-szájsebész