Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. július 28.
350845 Összes oltás
 
A beutalóval érkező pácienseket először az ambulancián vizsgálják meg, szükség esetén konzultáció történhet a társklinikákkal, valamint a Fekvőbetegosztály munkatársaival. A felállított diagnózist, majd kezelési tervet követően, a megállapított diagnózis típusától függően kerül a páciens járóbetegként vagy fekvőbetegként történő ellátásra.
   
A fekvőosztályon, amely a 3. emeleten helyezkedik el, kórlappal, a következező betegségekkel kerülnek befekvésre pácienseink: előtörésükben visszamaradt bölcsességfogak, állcsont cysták, gyulladások, arc- állcsont fejlődési rendellenességek, jó- és rosszindulatú szájüregi daganatok. Az akut arc-állcsont sebészeti ellátás, mint vérzés, gyulladás, lágyrész- és arckoponya csontjait érintő sérülések ügyeleti ellátása is a fekvőosztályon történik. Fogászati ügyeletet Klinikánk nem ad.
 
Ügyeleti időben kérjük mindenkinek a türelmét, hisz a fekvőbetegek és akut járóbetegek ellátása egy térben, egymás mellett zajlik, nem feltétlenül az érkezés sorrendjében. Klinikánkon a betegellátás mellett oktatás is zajlik, így a betegek vizsgálatában, kezelésében orvos-, fogorvostan hallgatók, rezidensek is részt vesznek.
 
Betegeink hétköznapokon 16.00 – 18.00, hétvégén 10.00 – 18.00 között látogathatóak.
 
Az osztály telefon melléke: 55878