A beutalóval érkező pácienseket első körben az ambulancián vizsgálják meg, szükség esetén konzultáció történhet a társklinikákkal, valamint a Traumatológiánkon. A felállított diagnózist, majd kezelési tervet követően a műtét típusától függően kerül a páciens járóbetegként vagy fekvőbetegként ellátásra.
   
A fekvőosztályon, amely a 3. emeleten helyezkedik el, kórlappal, a következező betegségekkel kerülnek befekvésre pácienseink:  előtörésükben visszamaradt bölcsességfogak, állcsont cysták, gyulladások, arc- állcsont fejlődési rendellenességek, jó- és rosszindulatú szájüregi daganatok. Az akut arc-állcsont sebészeti ellátás, mint vérzés, gyulladás, lágyrész- és arckoponya csontjait érintő sérülések ügyeleti ellátása is a fekvőosztályon történik. Fogászati ügyelet nincs a Klinikánkon.
 
   Ügyeleti időben kérjük mindenkinek a türelmét, hisz a fekvőbetegek és akut járóbetegek ellátása egy térben egymás mellett zajlik nem feltétlenül az érkezés sorrendjében. Klinikánkon a betegellátás mellett oktatás is zajlik, így a betegek vizsgálatában, kezelésében orvos-, fogorvostan hallgatók, rezidensek is részt vesznek.
 
Betegeink hétköznapokon 16:00 – 18:00, hétvégén 10:00 – 18:00 között látogathatóak.
 
Az osztály telefon melléke: 55878