Beosztás: egyetemi adjunktus

Orvosi diplomáját 2005-ben a Semmelweis Egyetemen szerezte Summa cum laude minősítéssel.
Neurológiai szakképzését az Agyérbetegségek Országos Központjában (OPNI) kezdte, majd a Semmelweis Egyetem Neurológiai Klinikáján folytatta, 1 évet a Lausanne-i Egyetemi Klinikán töltött.
Korán kialakult érdeklődése az agyérbetegségek iránt, ezért 2007-ben tanulmányi ösztöndíjjal a párizsi Salpetrière kórház Stroke osztályán járt, 2008-ban az ESO Stroke Summer School-ján vett részt, majd PhD ösztöndíjasként az agyi kisérbetegségek képalkotásával kezdett foglalkozni a Neurológiai Klinikán Bereczki Dániel Professzor Úr vezetésével.
2010-ben az EFNS és az Institut Servier ösztöndíjasaként egy évet a párizsi Lariboisière kórházban kutatott Hugues Chabriat Professzor Úr munkacsoportjában genetikai agyi kisérbetegségek multimodális MRI képalkotása témájában, amelynek eredményeiről rangos nemzetközi lapokban publikált.
2013-ban a Weill Cornell Seminar in Neurology képzésén vett részt, majd a Heidelbergi Egyetem Neurológiai Klinikájának stroke részlegén tett tanulmányutat. Ugyanebben az évben szerzett doktori fokozatot a Semmelweis Egyetem Idegtudományi Doktori Iskolájában, valamint szakvizsgázott neurológiából.
2014-ben a londoni King’s College Hospital Neurológiai osztályán dolgozott, majd a plymouth-i Derriford Hospital Stroke osztályának lett osztályvezető főorvosa.
2015-ben szerzett diplomát az ESO Master in Stroke Medicine képzésén.
2016-tól a Semmelweis Egyetem Neurológiai Klinikája az állandó munkahelye, ahol fő érdeklődési köre és szakterülete az agyérbetegségek, azon belül is az akut stroke ellátás, valamint a ritka, örökletes, fiatalkori agyérbetegségek, vascularis fejfájások és mindezek képalkotása.

rendelési idő: kedd, csütörtök 13-15 óra

bejelentkezés: 06-1/210-0330/51180 mellék