Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. április 19.
164340 Összes oltás
13734 Beoltott Semmelweis Polgár

Bevezetés

A távoktatás során a Neurológiai Klinika e-learning fejezeteire, a napi 4 órás blokkok során önálló tanulásra és esetfeldolgozásra, ill. a Klinika folyamatosan bővülő esettanulmányaira támaszkodunk.A hallgatókat a Neptunban értesítjük a blokk oktatás módjáról, és ott hívjuk meg a őket.

A napi 4 órás blokk menete
– A négyórás blokk első órájában nézzék át a témához feltöltött powerpoint előadást, melyet narrációval teszünk követhetőbbé.
– A második órában nézzék át a témához tartozó e-learning fejezetet, ide értve a fejezet végén lévő gyakorlótesztek megoldását is.
– A harmadik órában nézzék át a „Neurológiai esetek” közül a témához kapcsolódó esetet vagy eseteket (ennek feltöltését folyamatosan végezzük).
– A blokk negyedik órájában élő online konzultáció (kérdések és válaszok) lesz az oktatóval a Zoom rendszerben. Az egyes konzultációkra vonatkozó linkeket az adott nap dátuma mellett találják.

A távoktatással kapcsolatos kérdéseket, véleményeket, javaslatokat az ertsey.csaba@med.semelweis-univ.hu email címre várjuk.

 

A tantermi előadások anyaga

A gyakorlati képzés (blokk oktatás) anyaga

Neurológiai esetek

Az online konzultációk meghívói (Zoom meetingek)