Betűméret: A A A

Központi Laboratórium (Transzplantációs Klinika) 

Az LMI Transzplantációs és Sebészeti Klinika Laboratóriumában a diagnosztikai vizsgálatok minél szélesebb palettájának elvégzésére több részleget alakítottak ki. A kémiai laboratóriumban a hagyományos területeknek megfelelően végeznek rutin vizsgálatokat: hematológia, hemosztaziológia, analitikai kémiai vizsgálatok, urinalízis, vércsoport-meghatározás, gyógyszerszint vizsgálatok. A speciális transzplantációs diagnosztikai igényeknek megfelelően történik az immunszuppresszív gyógyszerszint meghatározás és a komplex CMV-EBV és hepatitiszdiagnosztika, beleértve a szerológiai és a molekuláris diagnosztikai módszereket.

A Laboratórium – rutin vizsgálatok elvégzése mellett – a Belső Egyetemi Tömb klinikái részére sürgősségi és ügyeleti diagnosztikai ellátást biztosít.

A laboratóriumi munka összesen tíz, megfelelően felszerelt helységben, több mint 200 négyzetméteren folyik. Az osztályon egy szakorvos és két egyetemi diplomás, valamint tizenhárom asszisztens dolgozik közel húsz modern automatán.

Laborvezető:   Dr. Varga Marina PhD, egyetemi adjunktus

Elérhetőség:
1082 Budapest Baross u. 23-25,
Transzplantációs és Sebészeti Klinika épülete, I. emelet
Tel.: 06-1-2676000
Ügyelet: 0620-825862

Munkatársaink

Kérőlapok:
TRLARUT, TRLASURG, TRLAVIR, TRLAPCR, TRLADRUG, TRLAVCS, TRLADIFF, TRLAPUNK