Kiemelkedő teljesítménye elismeréseként dr. Törőcsik Beáta, tanszékünk oktatója és igazgatóhelyettese idén is átvehette a Merit-díjat az Általános Orvostudományi Karon (ÁOK). Az elismerést a hallgatók szavazatai alapján ítélik oda a legtöbb voksot kapó tantermi előadóknak, illetve gyakorlatvezetőknek. 

A kiemelkedő oktatási tevékenységért járó Merit-díjjal kapcsolatban az ÁOK II-VI. éves hallgatói az előző tanév folyamán hallgatott tárgyak legjobbnak ítélt egy-egy tantermi előadójára, gyakorlatvezetőjére tehettek javaslatot. A Merit-díjat az az előadó, illetve gyakorlatvezető kapja, akire a legtöbb szavazat érkezett évfolyamonként. A szavazás minden évben június 15-étől szeptember 15-éig tart. A jelölés akkor érvényes, ha az adott évfolyamhoz tartozó hallgatók legalább 10 százaléka szavazott. A 2021/2022-es tanévben tizenhatan vehették át a díjat kiemelkedő oktatási tevékenységük elismeréseként a Kari Tanács decemberi ülése keretében.

 

Ezúton is szívből gratulálunk kitüntetéséhez, amit a tavalyi év után idén is megkapott!

Az eredeti cikk megtekintéséhez kérjük kattintson ide: https://semmelweis.hu/hirek/2022/01/06/oktatoi-es-hallgatoi-elismereseket-adtak-at-az-aok-n/